Tisdag

Har pluggat hela tiden sen jag kom hem faktist ;) Nu känns det bra inför provet. Förhoppningsvis stannar allt kvar i huvudet i natt :P Hahah, kom på att jag måste ha drömt en massa om att jag läste i boken att det stod jättekonstiga saker, så var lite förvirrad förut när jag inte kunde hitta det :P Typiskt mig att drömma såna drömmar.


Studiedag

Här kommer en liten sammanfattning av dagen!
Vi åkte till surf vid 8, gick direkt upp och satte oss i klubbrummet. Vi tänkte plugga men spelade alfapet istället (A) Sen vid 10tiden gick vi ut och fotade hästarna i hagarna. Sen gjorde vi nånting och sen åt vi lunch. Sen hämtade vi Fabian och Ryza och skrittade dom, sen släppte vi ut dom igen. Då städade vi hyllorna där dom har extrafoder. Det var DAMMIGT. Sen tog vi in hästarna och så fick vi göra en rolig men pinsam sak :D Skriver mer om det sen. Sen gick vi upp och fikade, sen tror jag vi fotade hästarna i stallet. Sen minns jag inget mer :P

Sen när jag kom hem har jag duschat och pluggat biologi. Känns väldigt peppande med prov om knappt 2 dagar, och man märker att man inte kan någonting. Är helt seriös. Har huvudet fullt med spån. Bläääää.


Vill utomlands! Bara bort från allt!


Pluggplugg

Sitter och pluggar biologi nu... det går inge bra. Märker hur lite jag kan. Tar med mig boken till stallet imorrn så jag kan plugga där också :P Har gjort lite testadigsjälv frågor nu ikväll. Ska sitta till typ kvart över 9 tänkte jag..

Happy Gilmore


Sitter just nu och tittar på den här filmen. Har sett den 3 gånger när den gått på tv :P Helt okej film. Den slutar om 20 minuter, då ska jag göra mig iordning och lägga mig :) Imorgon ska vi i familjen bowla med några kompisar, sen ska dom äta här :D Trevligt, trevligt! Nu börjar filmen igen så vi hörs imorrn! Godnatt!

Så ska det se ut ;)

http://www.youtube.com/watch?v=EQVKWQUOdV4

Och ja, jag är besatt.

Plikten kallar


Blä blä blä och återigen BLÄ.

Cupcakesbak i onsdags







Bakade cupcakes med Elvira i onsdags :)

Bra att man är ute i tid

Usch, känner att skolan tar alltför mycket tid just nu...
Känns som jag har miljoner saker att plugga till, sen har jag inte koll på allt jag ska plugga till så det är ju en väldigt bra kombination.

Var med Elvira idag, vi såg på filmer från ridningen, bakade cupcakes och såg på trassel! :) Sjukt bra film även om vi knappt hann se halva!

Nu måste jag verkligen sätta mig och plugga HK, det är någonting med frågor som tydligen ska vara klart imorgon. Behöver jag ens säga att jag inte har börjat? BRA JOBBAT!
Fick bli en hästbild ;)

Skolan

Nu drar jag mig snart mot skolan för ännu en uppfriskande, rolig och underbar skoldag! ♥ Hahah, nee men har bara 1 timmes lektioner och 5 minuters raster så känns väldigt drygt!

Sveriges tur..?

Asså seriöst, det här måste nästan vara sveriges år i eurovision...
Sök på top 10 eurovision 2011 på youtube, lovar er att eric nästan alltid ligger över top 5 gränsen! Han är med på dom flesta top 3 videos också :) Det måste väl betyda nåt?
Orkar inte att det är mer än en månad kvar till finalen :P

ESC

Har kollat runt lite på youtube på alla eurovision bidragen :) Eric har mest visningar av alla :O :D Han gick om Bosniens låt idag (Love in rewind heter den), den har just nu 990 095 visningar medan Popular har 1 004 157 visningar :D Plus så kom Bosniens låt ut före, så...! ;) Hoppas verkligen att vi vinner i år :)

En länk till alla bidrag från alla länder:
http://www.youtube.com/watch?v=Axe2iH0jtIU&feature=related

Klicka på bilden!
Sverige leder än så länge ;D

Lite sent kanske

Nu blir det lunch... hhaha!

Vilken onepiece?

Behöver er hjälp igen!
Vilken ska jag köpa????
Hade först tänkt köpa båda men sen ångrade jag mig när jag såg att det skulle bli nästan 3000 kr ;) Den med USAmönstret är dyrare, men den var ändå sjukt snygg. Och den undre var billigare och såg gryyymt mysig ut :P Svårt val så ni får hjälpa mig!

Torsdag

Kom hem från stallet för någon timme sen, red Edd :) Det var kul men red som en kratta! Nästa gång har vi hoppning :D
Nu ska jag duscha lite snabbt och smidigt, sen ska jag äta och sätta mig med matteläxan :) Ska inte hamna efter nåt med matten nu har jag bestämt mig för!

Sharkboy

Har ni sett Sharkboy and Lavagirl? ;)
Det är Taylor Lautner som spelar Sharkboy när han var liten :D
Från filmen.
Nu i twilight.
Visst ser man att det är han? ;)

Testbilder


Nytt! :D

Canon EF 50mm f/1.8 II

Fick tillbaka provet!

Fick tillbaka matteprovet idag :) Maxpoängen var 40 och jag fick 33,5 alltså VG :) Man skulle ha minst typ 7 VGpoäng (minns inte hur många det var men runt det) också, och jag fick 13 :D Men sen hade jag blandat ihop en massa räknesätt och aa, missade ganska många poäng på saker jag egentligen kan! Ganska surt men är rätt nöjd ändå :) Ska minnsann bevisa för Fredrik att jag visst klarar av ett VG!

Slut på det roliga

Nu är lovet slut då... Jobbigt att ställa om sig helt efter en hel veckas ledighet. :( och jag har en massa skolarbete som jag ligger efter med. Som matteläxorna och svenska deckaren. Hade ju bestämt mig för att inte tänka ett dugg på skolan och läxor på lovet utan bara njuta, det har funkat rätt bra. Det har varit skönt men nu blir det bara jobbigt när jag måste tänka efter vad jag måste plugga :P och jobbigt att inte bara kunna gå runt i mjukiskläder eller åka till stallet när man känner för det. Hoppas vi får tillbaka matteprovet imorgon iallafall, vill veta om jag klarade mig!

Snart är det prao

Ååååh är så grymt taggad på prao nu! Jag och Elvira ska praoa på surf, ska bli jättekul! :D Om några veckor bara! Måste ta och leta fram papprena som ligger nånstans i mitt skåp har jag för mig, vet inte när det ska vara inlämnat men tar det säkra före det osäkra, vi fick det ju för typ en månad sen! :P
5 hela dagar på det underbara stället ♥

zZZzzzZzZZzZzzZzzzzzzZzz

Nu börjar jag dra mig mot sängen så att jag inte är övertrött imorron. :P somnade i soffan som vanligt.

Surf igår och idag

Ja nu är jag då hemma :P kom hem i förrgår. Igår åkte jag och elvira till surf och var där och hjälpte till, sen red vi ju :) skriver mer om det sen. Idag ska jag följa med ebba, jessica och evelina till surf igen för det är löshoppning och dom frågade om vi kunde fota det :) elvira kunde inte följa med för hon skulle åka slalom :/ skriver mer ikväll för nu måste jag börja göra mig iordning. Dom kommer 20 över 8 :)

På väg hem

Sitter i bilen på väg hem nu :) Inte långt kvar. Är väldigt, väldigt trött... Elvira frågade mig om jag kanske ville åka slalom med henne imorrn, men vi får se hur det blir med det, hur trött jag är osv. :P

Har iallafall haft det sjukt kul uppe i stugan, älskar det stället alltså. Och att åka skoter, orkar verkligen inte att det är flera veckor kvar till påsklovet! Vill åka mer skoter, uppe på fjällen ovanför trädgränsen... love it.

Nu ska jag nog se på lite solsidan, sen när jag kommer hem får vi se om jag uppdaterar nåt för min laddarsladd till datorn är trasig >< Vi får se.

Lugnt och tyst - ja tack

Nu äntligen har småttingarna gått och lagt sig, har inte direkt varit tyst dom senaste timmarna! :P 2 5åringar och 1 6åring, som alla har grymt mycket energi. Vad ska man vänta sig? ;)

Nu ska jag gå upp och se på tv. Sen ska jag lägga mig hyfsat tidigt så att jag orkar mig upp imorgon. Då blir det skoter! :) Fast ska se om jag kan sova till typ 10 sen äta och klä på mig i racerfart som jag är väldigt duktig på förressten :) :P Not.

Aja, datorn är väldigt seg eller egentligen är det väl internet. Känner mig som "buffelipuff"gubben med sin "ni kommer garva läppen av er"video. Så vi hörs ;)

Igår

Igår var vi ute med skotrarna igen, vi åkte till samma ställe som i lördags. Gjorde inget speciellt där, åt och for hem typ. :P Sen for vi och köpte en skoterhjälm till mig :) Mina skoterglasögon ryms inte så måste köpa nya hahah! Handlade även lite glass som jag snart ska sätta mig och äta, hasselnötsglass och melonglass (två olika förpackningar alltså) :)
Dom andra är och åker slalom, jag orkade inte följa med för har ont i huvudet.

Matteprovet

Kom på nu att jag inte har skrivit om matteprovet som jag hade smått panik över :P satt på torsdagskvällen mellan halv 7 och 8 och pluggade, sen orkade jag helt enkelt inte. Men gjorde klart kapitlet + övningsprovet. Sen på matteprovet gick det faktist bra! :D kändes jättebra på A-delen då det bara var lätta frågor, sen på B-delen började dom svåra komma... Jag läste igenom typ 4 st och jag tänkte ''nä, seriöst jag pallar inte det här. Jag skiter i det" men jag ändrade mig och gjorde alla :) dom var inte så svåra när jag förstod hur man skulle räkna (A) så nu hoppas jag verkligen på ett bra resultat! :)

Skoter

Idag har vi åkt skoter. :) Det har blåst rätt mycket så det var as kallt, frös hela tiden typ och ändå hade jag MYCKET kläder på mig!

Sen har jag kört skoter här hemma runt stugan också. Körde fast en gång :] Pappa fick dra loss skotern med en annan skoter, medan jag stod på och gasade. Sen var inte jag beredd på att dra till styret rakt, så skotern välte och jag flög iväg :P Hahahhaha! Sen ville jag inte köra nå mer :]

Imorgon vet jag inte vad vi ska göra. Tror det blir skoter igen men tyckte jag hörde dom andra prata om slalom, så aa vi får se! :)


Gammal bild, men har tagit en massa nya men laddar upp dom när jag kommer hem :)

I bilen

Sitter i bilen just nu. Vi är nånstans mellan lycksele och storuman. Way to go... :P det blåser rätt mycket men annars är det lugnt. Vi såg ett norrsken för ett tag sen! :) tänkte fota men det var så långt borta, plus så är det så mörkt. Fint var det iallafall :) nu ska jag försöka sova så tiden går fortare! :P godnatt!

Svar

Amelia om Sovmorgon: Vrf hade inte du friluftsdag? :-o

Svar: för vi hade ridning på dagen det var tänkt från början, och det skulle bli så svårt att ändra datum. Så vi fcik för våra lârare så vi hade grund igår istället. :)

Onsdag

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig tidigt. Är läskigt trött, allt snurrar. Vi hörs imorrn, ciao!

Sovmorgon

Härligt att man vaknar 6 när man har sovmorgon till halv 10...
Idag ska vi ha grund på skolan i 4 timmar eftersom dom andra har friluftsdag. Det blir nog bra. :P Ska plugga matte och se om jag hittar nån dator så jag kan skriva klart svenska deckaren.

Aja, ska se lite på tv nu så jag vaknar till. Sen ska jag nog göra mig iordning och sen gå till konsum innan skolan tror jag.


Haha stooor häst! :]

2-1

Linda, tänkte bara informera dig om att jag kommer klå dig gul och blå på matteprovet ;) Haha!

Hahahahhahah, hittade en gammal bild på mig och Johanna! :P

Massa plugg

Har en massa matte som jag måste göra innan fredag, då vi har prov :( Känns väldigt jobbigt. Men ska försöka jobba järnet nu så jag äntligen kan få det där MVGet jag har försökt få på matteproven hittills... har ganska höga krav på mig själv kan jag verkligen lova. Men men, bara att bita ihop för sen är det sportlov och då kan jag pusta. Ska inte plugga ett enda dugg på hela lovet! :)


Nytt nytt nytt

Mycket nytt nu här, ny header, bakgrund, färger osv. :) Det förra blev så fult till slut så orkade knappt se det! Om ni inte ser det tryck f5!

Ska även försöka blogga lite mer här :) Få tillbaka blogglusten och så.

JAG VILL UTOMLANDS NU




RSS 2.0