Sommar


:D

På måndag (troligen) kommer jag få en till kusin! :D


27-29

I måndags var jag med Sara :) Vi var med Jaxon, kollade på och skrattade åt våran riduppvisning, åkte båt och satt vid datorn :)

Igår var jag bara hemma och pluggade moppe.

Idag ska jag cykla till Degernäs för att fota hästarna där dom går på bete :)


Sommar äntligen

Äntligen är det sommar ute! :)
Ska slänga i mig lite mat nu och sen åka ner till stan och träffa Sara :) Får se vad vi hittar på.

Vi hörs sen :)

Hemmadag

Imorrn ska jag bara vara hemma :) Ska ta hand om Jaxon själv hela dagen. Ska bli kul men kommer vara trött sen :P Ska skicka en massa bilder till några från konfan också.

Vi hörs imorrn, Jaxon sover ju rätt mycket på dagarna också så jag tar ner datorn då :)

Kanske det kanske

Funderar på att bli blond igen..?


Hah gammal och extremt vacker bild!

Inte trassligt längre

Har lyckats få ordning på allt i skallen nu.
Jaxon mår bara bra, har precis lärt sig "sitt" och att komma när man ropar på honom. Håller på att koppelträna honom för fullt! :)

Moppekörningarna är klara och jag blev godkänd, känns väldigt bra. Har bara provet kvar nu.

Dressyrtävlingen gick okej bra, lärde mig aldrig programmet men eftersom vi red flera stycken så följde jag bara efter Johanna. Gick hyfsat, kunde gått bättre.

Hopptävlingen gick väldigt bra, han var seg som sirap men vi vann :O :D


Fick en vit rosett på dressyren och gulblå på hoppningen! :D

Det var fint väder nyss






Haha, HERREGUD vad det regnar ute!

Sorgligt men sant

Tänkte bara säga att jag lever och jag är "ledig" nu från konfan och allt, känns grymt tråkigt.

Skriver mer imorrn, har inte haft nån blogglust dom här dagarna för har saknat alla så galet mycket. Allt har varit så underbart roligt, ville inte att det skulle ta slut men nu har det gjort det. Vet inte ens om jag kommer få träffa alla igen.

Ah, som sagt så hörs vi imorrn, ska få tillbaka blogglusten och fixa bilder då.

Godnatt!

Trassligt i huvudet

Känner mig lagomt stressad just nu med allt.
Jaxon, moppekörningar, konfa, hopptävling, dressyrtävling osv... blä, blir typ helt snurrig när jag tänker på der. Ska ta och reda ut allt i mitt huvud. Snart är det sommarlov "på riktigt", utan konfa och moppekörningar. Bara slappna av, vara med kompisar, bada, sola och vara med Jaxon. Ska se fram emot det.

Samtidigt känns det otroligt tråkigt att konfan slutar på onsdag. Kommer sakna ALLA. Johanna, Elsa, Linn, Sara, Lina, Isabell, Elvira, Tilda, Signe, Jannike, Katarina, Alexandra, Maria, Annica, Sanni, Sofia, My, Rasmus och Johanna. Vi har då haft galet kul hittills, så härliga människor det finns alltså. Alla är snälla, roliga och vågar verkligen bjuda på sig själva vilket resulterar i lite roliga saker :P


Självklart kommer jag sakna Dixon otroligt mycket. Underbara ponny, älskar dig.

Äntligennnnnnnn

Det gick hur bra som helst att hämta Jaxon och han är SÅ SÖÖÖT så jag smälter! Ska filma han när han springer så ska ni få se på benlyft :P :D Just nu dricker han välling där nere tror jag, ska gå ner och pussa lite på honom :)

Svar på fråga

Var beställer man usa onepiece ? :D

http://www.onepiece.se/. :)


Vovven


Imorgon hämtar vi hem lilla Jaxon ♥

Han har fått en egen kategori föressten :)

Linser i natt

Råkade sova med linser inatt, och det är nåt jag inte rekommenderar! Har ont i ögonen nu, känns som om jag knappt sovit nåt. Så jag kör utan linser idag, ser inte så dåligt att jag inte kan vara utan men jag föredrar linser då jag ser konturer och så :P

Bad

Åkte direkt från konfan till Rebecca där vi åt middag :) Sen efter maten så for vi och badade, var as varmt i vattnet så det var väldigt skönt! :D

Håller på att somna just nu, är otroligt trött! Så vi hörs imorrn ;)

Dixon

Var på konfa idag och vi fick veta vilka hästar vi skulle ha, fick Dixon :) Är väldigt nöjd, kommer nog bli superbra! Vet inte riktigt när vi börjar imorrn men alla säger att det är 10 så litar på dom ;)


Dixon gubben!

2 bilder från idag



Och ja, jag doppade mig! :D Till slut :P

SOL

Hade en galet härlig skoldag idag med inget jobbigt alls, till exempel så badade vi i älven på SOn, solade på svenskan, och körde vattenbrännboll på idrotten! :D Inte helt fel med tanke på att det är typ 30 grader här :)

Ska gå ut och lägga mig i solen lite nu, måste ha bandage på armarna på grund av solexemen och jag vill ju inte ha långärmad eller typ toapapper, så tycker jag var smart :] :P Men kommer se sjukt ut haha aja.

Värre

Min solexem har blivit 100 gånger värre idag typ... nu är det as mycket på armarna också! Och det kliar som in i ¤&"%¤"&#! MÅSTE börja använda solkräm men glömmer det alltid! Heter det solkräm förresten? Lät konstigt men aja :P


Moppe

Haha, låg och sov i soffan och vaknar av att Johanna ringer och säger att jag ska komma ut :P Så jag går ut och så står hon där med sin moppe och säger att hon klarade moppekortet! :D AVUNDSJUK säger jag bara! Följde med henne på en liten sväng, så galet härligt! VILL VILL VILL NUU!

Har mina körningar 20, 21 och 23 juni, ska plugga klart teorin och göra testerna på datorn och sen boka provet så snabbt som möjligt. Det kommer bli i typ september känns det som men aja..

Betyg

Har fått reda på lite betyg också och är AS NÖJD! Har VG i svenska, engelska, matte och no sen vet jag inge mer :P Hoppas jag har det i so och franska också så jag inte har sänkt mig... Fast känns inte som jag gjort det då jag fick MVG (!!!!!!!!!!) på franskaprovet och VG+ på so provet! :D

Mitt mål är att när jag går ut nian ska jag ha minst VG i alla ämnen :) Har rätt höga krav på mig själv men sån är jag.

Får resten av betygen på onsdag :)


Torsdag


Gamla bilder.

Kom nyss hem från stallet, vi red ut och jag hade Fritz. Det var as härligt och mysigt!

Låg ju och solade innan vi åkte, det blev ungefär en timme och jag har fått bikinilinje! :D Man ser den inte superbra men den finns :P Men jag har bränt mig också, men aja det priset får man väl ta för det var galet skönt att ligga där i solen ;)


Ut i solen

Det är typ 30 grader ute så ska gå ut och lägga mig, galet härligt! Sen vid 4 far jag till stallet och rider för sista gången på surf den här terminen, fast sen börjar ju konfan på lördag och då rider vi varje dag :D

Glad

Jag är glad, för jag har hittat tillbaka till blogglusten nu :D Hoppas det håller i sig bara ;) SKA komma igång med fotograferingen också!

Före/Efter



Somrigt







Sommardag

Sitter här nyduschad och redigerar bilder och äter rabarber :) Inte dåligt med sommarkänsla! Kommer snart upp lite bilder :)

Solexem IGEN

Satt ute i solen med Elvira idag medan vi väntade på att median skulle börja, och på ungefär 40-50 minuter så har jag fått solexem på armarna, händerna, näsan och kinderna. UNDERBART. Det är ju inte "riktig" exem, sådär rött, utan det blir vita/hudfärgade "bucklor" i huden som kliar nåt fruktansvärt.


Gammal bild, men så ser det ut. Får alltid det på våren, grymt jobbigt.


Tisdag

Har suttit och laddat ner lite låtar till mobilen nu, ska gå ner och hämta min bilduppgift som jag måste rita lite på. Ska skriva in text på den och sen gör jag resten imorrn på lektionen :)

Det är GALET vad fort dom här sista veckorna har gått! Har ju hunnit med en hel del medan jag inte bloggat. Som i helgen till exempel, då var jag på Norrbyskär med konfan :) Skriver mer om det sen. Och har gjort bort alla prov, fått reda på lite betyg och går nu sista veckan i skolan innan sommarlovet :D As härligt!

Och nästan ännu mer härligt är att vi nästa helg åker och hämtar en liten hundvalp som troligtvis ska heta Jaxon men vi vet inte säkert ännu! :D


Vi försöker igen

Vet inte hur många gånger jag har skrivit att jag ska komma igång med bloggningen här, tänkte skriva det nu också men ångrade mig. Vi får se när jag börjar "på heltid" igen ;) Fattar inte riktigt, älskar ju att blogga egentligen. Men har inget att skriva om här. Ska försöka iallafall :)

RSS 2.0