Trött

Asså shitt var jag är trött! Sov 7 timmar igår natt och inatt somnade jag 2 och mamma väckte mig 7... Är typ helt död! Tänkte nyss bah ah men imorrn ska jag sova ut, men nä då ska vi till surf klockan 9 på morgonen. Så då blir det ännu en tidig morgon. Vi ska göra det skriftliga provet i grönt kort. Wish me luck!

Höstigt

Seriöst jag älskar att vi har loooov! As skönt att kunna sova ut ju!



Tavlor

Funderar på att skriva ut lite kort... och framkalla några till tavlor. Har tre tavlor nu som jag har fotat själv men det var länge sen jag fotade dom. Dessutom var det med en mobilkamera. En väldigt bra en, visst, men ändå. Jag har ju finare bilder så vill hellre ha dom :)

Förresten så kollade jag hur många bilder jag hade på hårddisken igår. Gissa hur många det var? 10 000!!!! Helt sjukt vad jag har fotat :O

Frostigt





Ont i foten

Jag har jätteont i foten. Vet inte varför.. Det känns lite som att jag har stukat den, inte för att jag vet hur det känns, men det skulle nog göra med ont då. Kan ju gå på den och så men det är obehagligt. :P ska nog lägga mig snart, ska upp 7 imorrn. Fast det blir ju som 8 eftersom vi ställer tillbaka klockan nu :)

Tidsinställda

Har gjort iordning lite tidsinställda inlägg till imorgon, kommer ju inte vara hemma på hela dagen typ! :P Först hippo och kolla på dressyrtävlingar, sen direkt till surf och hjälpa till där. Kommer nog hem strax före 9 senast skulle jag gissa på (: Så bloggen kommer alltså inte vara helt död imorrn!


Okej kanske inte världens bästa bild men ändå lite cool... det ser ju ut att vara världens nerförsbacke vi åker i! :P Det är utanför malmö någonstans, i somras var vi ju där. Saknar!

Höst fortfarande



Thaimat

Har nyss varit och ätit thaimat. As gott ju! Åt ris och kyckling i sötsur sås, sen till efterrätt fick jag och filip dela på 2 stycken, en friterad banan med glass och en skål med varm kokosmjölk, banan och mango. As gott! Är proppmätt. :)

Lillkusin


Hah asså Melina är för söt!

Melina: Kolla... sylten har vält på vägen hahaha!
Jag: Sylten? Du menar väl skylten?
Melina: Jaa, schylten. *Tänker efter* Hahaha tänk om det skulle vara sylten som har vält på vägen! Sylt!
Jag: Jaa.. hallonsylt kanske.
Melina: Hahaha hallonsylten har vält på vägen!
*Det går ett tag...*
Melina: Alla syltar har olika färg. Röd, lila, rosa, vit.
Jag: Och gul finns det också.
Melina: Va? Hahaha gul sylt på vägen!

Jag bah men jaha :D

Nyttigt

Har bestämt mig för en sak nu... inge godis eller chips eller så längre! Mer frukt istället. Jag har insett hur mycket godis jag äter egentligen. Äckligt mycket. Men nu ska det bli ändring på det!

Lördag

Ska göras idag:

Städa
Måla naglarna
Ladda kameran
Rensa kameran
Prata med Elvira
Ladda in filmer
Fixa mer bilder
Redigera bilder
Kolla igenom TR
Kolla på en film 115 (glömde bort det haha!)
Kolla på kläder
Sortera bilder

Ska bara prata med elvira nu och sen kolla igenom TR lite snabbt, sen är jag helt klar med allt ju. (:


Träningsvärk

Vi hade kuddträning (hette det så?) igår på idrotten. Gissa vem som har väldigt ont i kroppen idag. Men det är ju bra, det betyder bara att jag verkligen har ansträngt mig ju! ;)

Provet

Hade förresten matteprov igår, B-delen. Det gick ganska bra faktist, tror jag har chans att få VG. Hoppas kan man ju alltid göra ;) det var bara en uppgift jag inte svarade på, efterrsom jag inte visste hur man räknade ut det. Hoppas hoppas hoppas på VG!!!! :)

Till elvira

Din skrattvideo kommer när jag orkar ladda in den haha :D

Höstlov

As skönt med höstlov juuuu! :D

Droskan

Och nu blir det middag med klassen på droskan! :)

Halkigt värre

Det är ju svinhalkigt ute! Gjorde ett mycket elegant magplask när jag gick hem. Om ni såg en röd tjockis kravla omkring på vägen så var det bara lilla jag i min nya dunjacka. Tur förresten att jag hade dunjackan, den blev ju som en stötdämpare. :P så ta det väldigt lugnt i trafiken, gott folk!

Provet

Är typ liiiite nervös inför matteprovet imorrn, kan det mesta men absolut inte allt! Hoppas att det blir ett lätt prov :)

Matteplugg

Kom nyss hem från kusinerna. Har sovit där i helgen, kul men jobbigt. :) skönt att få sova ikväll iallafall! Nu väntar duschen och en massa matteplugg. Dör typ när jag tänker på vad mycket jag måste plugga ikväll ... Prov in Imornn. Men, men det är ju mitt eget fel att jag ligger så mycket efter så det är bara att bita ihop!

Leo

Väcktes av Leo imorse, han bah "upp och hoppa sömntutor, klockan är 12". Det var bara det att klockan var 7... Han trodde den var 12 eftersom den långa visaren var på 12, men den korta var ju på 7! :P Sötnos.

MVG

Fick MVG på svenskaprovet!!! :D
-
Det är typ snöstorm här nu, mysigt.

Tidsinställt

Gammal bild på mig och Ryza.
Testar göra ett tidsinställt inlägg! :)

Grönt kort

Nu blir det prov i grönt kort! :)

Resultat

Vi fick tillbaka det andra engelskaprovet idag, och resultatet på det slogs ihop med resultatet från det förra provet, så sammanlagt fick jag 58 = VG!!! :D maxpoängen var 72 och jag var bara 6 poäng ifrån MVG men är skitstolt ändå! :) provet var jättesvårt och jobbigt så är väääldigt nöjd :)

Pan apple

Var i stallet idag och red, fick pan apple :) Sjukt härlig häst, väldigt pigg men rolig! Och den gosigaste hästen jag träffat, han stog och "pussade" på mig med mulen hela tiden :) Sötnos!

Har duschat och tvättat bort sminket redan, skönt att ha gjort bort det. Ska bara plugga lite matte nu. Snart ikapp alla andra! Känns bra att jag har gjort allt noga nu så jag kan det till provet.

Och på tal om prov, så fick vi tillbaka ett av engelskaproven idag! Vi fick inte veta VG/MVG gränser eftersom det ska slås ihop med det andra provet som vi ska få tillbaka imorgon. Men iallafall så var maxpoäng 35 och jag fick 28!! Är sjuukt nöjd eftersom provet var jättejättesvårt! :D


Är det bara jag som tycker Edd ser ut som en get på den här bilden? :P

Uppdateringen...

Sorry för trist uppdaterin utan bilder, men just nu är det sjuuukt mycket med skolan och jag ligger jättemycket efter i matten. Jag bloggar oftast från pappas iphone eftersom att det går fortast men har inte kommit på hur man laddar in bilder än. Sorry!

Ska till stallet om en timme så jag ska göra lite middag, sen ska jag plugga matte och franska så långt jag hinner. Sen ikväll blir det top model, måste verkligen se det eftersom en tjej blir träffad av en jättependel (?) :P


Pluggis

Har pluggat matte i 2 timmar nu! Duktig jag är :D

Konfirmation

Kom nyss hem från stan. Vi var på nån konfagudstjänst :) det var inte tråkigt men inte kul, fast drygt. Typ 3 timmar! Aja, sen gick vi till waynes och fikade. Fick en jättestooor mugg varmchoklad med vispgrädde och marshmallows, gott! Men jag skojar inte, den var verkligen enorm! Är stolt över att jag fick i mig hela. Nu sitter jag och pluggar matte. Ska "bara" göra klart 2 kapitel. Härligt värre ju.

Hmmm

Ska jag våga..?

Nytt


Dom här skorna fick jag idag :) As sköna och varma!
Sen ska vi köpa en jacka också, kollade på en massa idag och fastnade för en röd dunjacka men den fanns inte i min storlek på intersport och på team sportia fanns storleken men inte färgen! Så vi ska köpa en när dom får in nya. Det skulle ta typ 1-2 veckor sa dom, så jag klarar mig i kylan ett tag till :)

Sen funderar jag på att göra en annan grej... vad får ni veta på måndag om jag vågar göra det ;)

Foto

Nu har jag nyss varit ute och fotat höstbilder :) fotade mest snön som förresten har kommit, har jag inte berättat det? :P det kom litegrann i torsdags. Aja, fotade iallafall snön och så lite frost. Bilderna kommer upp nån gång idag :)

Mysigt värre

Min fredagskväll = idol, 2 Marabou sensation, pappas iphone, 2 nummer av favorittidningen och ett tjockt duntäcke. Kan det bli bättre när det är så här kallt ute? :)

Före/Efter







Dom övre är före, och dom undre är efter (:

Helg

Sitter och ser på top model. Kom hem för typ en kvart sen, så himla skönt med helg! :D Ska göra lite varm choklad med vispgrädde och värma lite bullar. Ikväll ska jag förresten testa dom två nya marabou sensation :) Tänkte om ni ville veta :P ;)


Pluuuuuggg

Blä... bara en massa plugg hela tiden nu! Svenskaprov imorgon på ordklasserna, taggat. Har pluggat ganska mycket nu, är snart klar med substantiv :) Sen är det bara adjektiv och verb kvar. Ska försöka hinna klart innan robinson börjar, det börjar klockan 8.. wish me luck!

Bakning

Kom på att vi har HKläxa tills imorrn så det var bara att börja baka... Hade tänkt baka scones men kom på att det inte var nå jäst i det, så det fick bli rosenbröd istället. :) hade tänkt att lägga in en bild på bröden men har inte riktigt kommit på hur man lägger in bilder när man bloggar med iphone :p nu blir det grannfejden, så godnatt!

Klara


Jag, Elvira och Johanna såg på klarafilmen idag. Den var okej, den var inte bra men inte dålig. Men sevärd. Fast skulle nog inte betala för att se den på bio :P

Silver star

Det här får bli ett kort inlägg för Project Runway har börjat och jag måste se det :P

Kom nyss hem från stallet, red Silver Star idag. Det gick jättejättebra! :D Vi hade bommar och ett litet hinder, nästa vecka skulle det också vara bommar men hoppas på mer hinder! :D Alla har sagt att Silver är jättedålig på att hoppa, att hon vägrar och inte kan hoppa osv men hon är ju jätteduktig? :P Tyckte jag iallafall!

Språkresa

Jag vill sååå himla gärna åka på språkresa till usa eller kanada! Men vet inte vilket av dom jag ska välja.. det lutar mest mot usa just nu eftersom jag äälskar usa. Men när jag kollar på bilder från kanada så vill jag åka dit och bara fota!



Seriöst, hur fint?!?!

Men ändå, usa...
Vill så himla gärna åka till usa! Det finns en språkresa som heter "usa - coast to coast" där man börjar i los angeles och åker igenom hela landet till new york. Man får se typ hela usa. Typ min dröm!






Los angeles, las vegas, grand canyon, monument valley, new orleans, texas, alabama, washington dc, new jersey, new york... :D

Det enda problemet (förutom att jag inte kan bestämma mig) är priset! 25.000, inte billigt! Bara att börja spara! Fast eftersom det är så dyrt vet jag inte om nån vill följa med :P Skulle kunna åka själv men helst ha med nån kompis åtminstone! Någon intresserad? :D

Alla bilder @ google

Woho

Fick sluta 1 och en halv timme tidigare idag! Gillas starkt! :D


Gammal bild ♥

Höst

Shitt vad det blåser förresten!

Väntar

Ska snart börja klä på mig och så, Elvira kommer när som helst :) Vi ska åka till stallet senare idag och vara där som vanligt! Funderar på vad jag ska ta med mig för middag... kanske ska baka nåt också?


Mobilblogg

Nu åkte Rebecca nyss så jag ska väl börja göra mig iordning snart. Imorgon tror jag att vi ska fara till hippo och kolla på tävlingen. Sen blir det surf som vanligt :) vi hörs imorrn!

Tråkigt

Just nu sitter jag och har tråkigt. Vill att tiden ska gå fortare så att dom kommer någon gång! :P Ska se om jag hittar några nya bloggar jag kan läsa.


Saknar!

9 oktober

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag. Vi skulle ju egentligen åka till hippo och kolla på tävlingar, men dom började inte förrän 4 och då har vi gäster. Så vi ska kanske åka imorrn istället :) Men jag vet inte vad jag ska hitta på idag! Ska ut och fota en sväng men lär ju knappast vara ute i mer än en timme...

Mobilblogg

Testar blogga från pappas iphone :) sitter i soffan och ser på idol. Vi hade mycket trevligt när vi åt sushi :) blev väldigt mätt! Är jättetrött nu, sen ska jag ju upp jättetiiidigt imorrn så jag kommer vara väldigt pigg känner jag... Aja, nu ska jag fortsätta se på idol. Vi hörs!

Trevlig helg

Om ett tag ska jag, johanna och våra mammor ner på stan och äta sushi :) Det var ganska länge sen jag åt det så det blir kul! Imorgon ska jag, Johanna och Elvira till hippo och titta på hopptävlingarna där och fota :) Det ska bli skitkul, taggar typ! :D Sen kommer Rebecca hit med sin familj och äter middag :D Och på söndag drar jag och Elvira till surf som vanligt. Kul helg ju :D

Imorrn ska jag gå upp tidigt, tidigt och fota frostbilder :P Hoppas det är tillräckligt kallt bara!

Skoldagen

Skolfoto idag! Vi tog en seriös klassbild till skolkatalogen, en enskild bild och en oseriös klassbild :D Den sista blev ju super! Alla hade jackor, mössor, vantar och dom flesta hade skidglasögon :D Så himla kul att se resultatet!

Hade även 2 prov idag. NO och engelska. Båda gick rätt så bra, det kändes så iallafall. Kunde inte allt i NOn men gjorde verkligen mitt bästa! Och samma sak i engelskan, vi hade läsförståelse och det var dryyygt. Förstod inte alla ord heller så det blev svårare då.

En massa plugg

Ikväll blir det franska, engelska och biologiplugg. Vi har biologiprov på onsdag och jag har inte ens börjat! Bra jobbat va... sen många franskaglosor och ännu fler engelskaglosor på det är ju super.

Kom nyss hem från stan, hittade inget och var bara allmänt otaggad. Hade helt glömt bort att vi skulle på stan, Elvira påminde mig om det efter skolan. :P

Mer bilder




Har suttit och redigerat fler foton. Vad kul det är haha :D
Orkade inte gå ut och fota eftersom mitt kamerabatteri var urladdat och det redan höll på att bli mörkt. Så vi tar det nån annan dag istället ;P Typ imorrn! Måste fota några frostbilder också.

Före och Efter


Sitter och håller på att lära mig photoshop för fullt! :D Ska ut och fota bilder i RAW-format och se om det är någon skillnad :)

Bilder påväg

Nu är jag med Elvira :) Vi gör inte så mycket, hon sitter och spelar sims och jag kollar bloggar. Är skittrött. Äh, nu ska jag ta och ladda in dressyrbilderna.

Borttagna?

Men åh, varför går det inte att gå in på nån blogg alls typ? Alla jag går in på är borttagna typ, även min. Men hur kan jag då skriva här? Wierd..

Tänkte iallafall gå ut och fota snart. Ska bara klä på mig och äta lite lunch. Längtar grymt mycket till imorrn då jag och Elvira ska till stallet, det är både dressyr och hopptävling på samma dag! :D Så då blir det bilder. Ska försöka ladda upp dressyrbilderna idag också :)

Plugga

Oh no, kom nyss på att jag måste plugga imorgon. Matte och biologi, kan det bli bättre en lördagskväll?


Hehe

Juste, från och med idag får man inte handla med 50öringar! :)

RSS 2.0