Första advent

Det är ju förresten första advent idag! Det hade jag glömt bort... haha. Snart jul :)

Otaggad

Skulle egentligen behöva plugga nu... har franska prov imorgon och kan inte ens hälften av allt. Känns sjukt jobbigt. Har bestämt mig för att sitta vid datorn i en timme till, sen ska jag plugga, sen kolla på ensam mamma söker och sen på globen international horse show. Orkar inte skola imorgon!!! :(

Haha

Måste göras annars otur 2011

Fullstädigt namn:
linnea 
Födelsedag: 5 juli
Ögonfärg: grön/blå/grå/brun vet inte riktigt!
Hårfärg: blont, fast brunt nu
Högerhänt/vänsterhänt: höger


Favorit:

Helgdag: Lördag
Årstid: Sommar

Har du någonsin:
Varit kär: japp
Blivit dissad: ja
Sovit utomhus: aa
Sett en död människa: nej
Retats: jaa eheh

This or that
:
Pepsi/cola:
cola
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar 
Tv/film: båda!
Gitarr/trummor: trummor
Adidas/nike: adidas 

Senaste du:

Skrattade: igår
Grät: läääängesen
Filmen du såg: haha minns inte!
Drog ett skämt: igår säkert
Sjöng en sång: igår

Har du under den senaste månaden:
Kysst någon: nej
kramat någon: ja
Bakat: nej
Viljat dö: nej

Dödsrelikerna

Ska nog boka bion sen efter maten, jag och Linda ska gå och se nya harry potter på tisdag! :) Haha enda dagen som vi båda var "lediga" på typ 2 veckor! Vi får hoppas att jag blir frisk bara! :)

Sjukling

Haha, stör mig på att alla är på konfagrejen, så det är ingen som uppdaterar någon blogg... :P Något som är ännu roligare är att jag måste gå på 10 temasteg nu, medan alla andra bara måste gå på 5. Det suger att vara sjuk! :(

Bakning

Eftersom det är farsdag imorrn så har jag erbjudit mig att baka lite.. ska baka chokladmuffins, bananmuffins och kladdkaka. Om jag hinner allt :P Muffinsarna går före kladdkakan iallafall. Men först av allt väntar duschen. :)

Sjuk

Är sjuk idag :( hade jätteont i huvudet när jag vaknade. Jobbigt.

Ny soffa

Har hållt på att bära en massa soffdelar, kuddar och en massa kartong nu ett tag, men nu är soffan här och den är klar att användas :D skönt att det är klart nu, då vi har suttit på stolar igår eftersom vi inte hade nån soffa. Mycket mysigt..

Nu blir det till att packa alla ridgrejer och så, sen blir det sängen. Är jättetrött! Vaknade imorse och trodde att huset höll på att rasa typ. Eftersom att mitt rum ligger precis bredvid en skorsten låter det jättemycket när det blåser, och så är det snöstorm. Det lät inte lite kan jag lova!

Elvira har lite roligt


Bättre sent än aldrig ju! :)

Massa prov

Fick tillbaka matteprovet igår, fick VG!! :D 4 poäng från MVG men ändå supernöjd! :) fick MVG på a-delen och VG på b-delen. Sen fick vi tillbaka ett franska "prov", det var ner som ett litet oförberett prov. Fick 10 av 13, är supernöjd med det också :) och sen så har jag kollat mina omdömen, är mest nöjd över det i idrott. Har verkligen kämpat skitmycket med det för har inte riktigt gillar det förut, så är glad att hon märker att jag ansträngt mig :) nu blir det ncis! :D

Trött var det ja

Hade lyckats glömma bort att det är skola imorrn... Skit också! Kommer inte orka kliva upp imorrn. Sen har jag ganska ont i mitt ena öga också, det är typ ett blodkärl som har spruckit eller nåt så det är helt rött och äckligt. Och det känns hela tiden som om jag är jättetrött i ögat som, om ni fattar vad jag menar. :P usch känner på mig att jag inte kommer vara alltför pigg imorrn. Nu ska jag duscha lite snabbt, har en massa hårsprej och sånt i håret. Varför jag har det får ni veta en annan gång :D

Fjällbacka





Strömstad





Glittrigt



När jag gick ut och fotade för ett tag sen så glittrade det såhär i snön, ni vet? Det var jättefint, det glittrade inte bara vitt utan det var en massa färger! :) Jättefint. Fast fick tyvärr inte med det på bild :( Stod ett bra tag och försökte.

Lördag

Nu har jag nyss vaknat, skönt att sova lite längre idag eftersom jag har vaknat mellan 6 och 7 varje morgon hela lovet! Helt sjukt ju. Varför kan jag inte sova länge?

Igår var vi på spökvandring. Det var kul. :) Och idag ska vi ha gäster, vi ska kolla på ett bildspel som jag har gjort, med bilder sen i somras. Vi var på "semester" med dom. Alltså husvagnssemester. :)

Förresten så har jag kollat väldigt mycket på dom bilderna nu och kommit på att jag inte har lagt in typ några alls, eller bara typ 10 stycken. Så jag tänkte göra tidsinställda bildbomber som kommer upp lite då och då i veckan. :)

Sötaste Joline




Brunett


Nu har jag gått och blivit brunett igen... eller för nån vecka sen men har inte orkat fota.

Cutie


Bloggtorka

Har 0 inspiration just nu när det gäller bloggandet. Har miljoner grejer jag måste göra tills lördag också. Därför har det varit dålig uppdatering nu, orkar helt enkelt inte blogga. Vi hörs när vi hörs!

Godmorgon

Snart beger jag och elvira oss mkt stallet. Vi ska ha provet i grönt kort sen direkt efter är det ryktrally :) ska ha tilda. Elvira ska ha kaktus och för första gången tävlar vi mot varandra :P

RSS 2.0