Regn, regn och mera regn

"Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder."

Tsssss... verkligen. Vart tog sommaren vägen?


Längtar efter er!

Hade problem med att skriva "er". Blev "re" hela tiden. Aja, till saken :P

Saknar mina underbara kompisar. Jäättemycket.
Elvira, Frida, Lisa, Linda, Gabban, Johanna, Klara, Elsa... aa alla. Saknar hela klassen egentligen. Längtar ändå lite till skolstarten (u can call me crazy) för då träffas alla igen :)

Saknar er! ♥

Det är härligt här

Igår var vi ute vid havet och solade och badade hela dagen. Det var jättefint väder och varmt i vattnet men badade inte. :) Solade hela tiden istället. Blev inte så brun men väldigt röd! :P

Idag regnar det så vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske ser på nån film på datorn. :)

Skavsår

Har gått ganska mycket dom senaste dagarna. Det har resulterat i skavsår på lilltårna, stortårna, hälarna och under fötterna. Ett plåster på varje blåsa, ni ska se hur mina fötter ser ut :P

Framme

Har nyss kommit fram till mina kusiner.
Tror jag ska gå ut och fota men först ska jag och mamma till nån affär :) Imorrn blir det nog stan.


Längtar tills ridningen börjar! :)


Kamerautrustning

Det jag har

Canon eos 1000d
18-55mm objektiv
18-60mm objektiv
75-300mm objektiv
Ljustält för produktfoto
Stativ
Litet stativ

Det jag vill ha

50mm objektiv
Macroobjektiv
Fjärrutlösare
Batterigrepp
Olika filter
Reflexskärmar


Hmmm... får nog börja spara.
Eller önska mig i julklapp/födelsedagspresent. Men måste önska mig en moppe då också. Vi får se hur det går.


Love it


Ett älskat ljustält.

Sommarfoton






Johannas stuga





Fjällen

ä

Mo i rana




Tog en cykeltur

Sitter just nu och väntar på att pappa ska komma hem, så att han kan ge mig lite pengar för jag och Elvira ska ner på stan på fredag, och jag har kollat in en hel del så vi får se vad jag tar med hem. :) Idag har jag bara legat och sett på film, fastän det har varit superväder. Men har ont i benen och jaa, egentligen överallt. Var tvungen att cykla till surf och tillbaka igår för jag hade glömt min mobil där. Valde mellan att cykla längs motorvägen (den snabbare vägen) och den genom röbäck. Tog den senare. Så sammanlagt cyklade jag mellan 1,5 och 2 mil. Jobbigt, hade tänkt att gå och lägga mig direkt jag kom hem från johannas stuga och så var jag tvungen att cykla dit.

Tänkte ladda in bilder från helgen och förra veckan, så håll utkik!

Fri i enga


her i mitt landskap
er tiden okei;

jeg vandrer
alene
på sletta,

går opp nye veger.
ingen ser

mens et hår
kiler meg i øyet.



En söt norsk dikt!

Hemma

Hemma nu. Har svinont i huvudet så ska snart bädda ner mig i sängen och se på tv. Har haft kul i fjällen, vi var till Mo i rana i norge en dag, vi fikade hos några. Norska låter jättekul föressten :P

Aja, ska ladda in alla bilder imorrn om huvudvärken har försvunnit. Vi får hoppas på det. Ska testa ta en alvedon nu och ser om det hjälper :) Adios!


Presenter

Hinner inte fota alla grejer men kan skriva istället. Pengar, parfym, hårddisk, nån handduk till håret, ljustält för produktfoto. :) Är supernöjd! Har tyvärr inte hunnit pröva ljustältet men kanske tar med mig det till stugan så vet jag hur det funkar när jag kommer hem. :) Ha en bra vecka så hörs vi på söndag eller måndag! ♥

Ljustält för produktfoto. :D


Cupcakes

Mamma hade köpt lite coola strössel så vi testade att baka cupcakes :) Tycker dom blev riktigt fina, men man blir ganska mätt av dom. Men dom blev goda :)






Good night

Har haft en toppendag idag med fina presenter och trevligt folk :D Orkar inte lägga ut nu vad jag fått utan det får bli imorgon innan vi åker till stugan. Men egentligen fyller jag inte år förrän imorgon :) Så jag är fortfarande 13!

Har verkligen jättetråkigt just nu, måste hitta på något jag kan sysselsätta mig med innan jag lägger mig. Ska nog packa till imorrn, har inte gjort det än. :) Sen ska jag nog se på film bara.


God natt folket!

Videvind





Jag saknar dig! ♥

Hoppas att vi kan åka till Sörgården nån till gång, då hoppas jag att jag får dig. Helt utan tvekan den bästa hästen jag någonsin ridit. Och så kommer det alltid att vara. Så himla synd att du är 20 år, annars hade jag nog köpt dig. Älskar dig tanten ♥


Snart

Haha, såg nyss inlägget under som är skrivet av elvira ;) Ja, grattis Lisa! ♥

Jag fyller ju föressten år snart också... om 1 dygn och 17 minuter för att vara exakt :) Nästan alla mina kompisar har redan fyllt 14! Elvira, Frida, Rebecca, Johanna, Lisa, Linda, Klara osv. Skönt att äntligen bli som dom igen ;)

GRATTIS LISA

14 år whowoh GRATTIS / elvira :P (linnea hälsar nog också)


Ännu segare morgon

Steg upp för ett tag sen och är så trött att det inte är sant. Vill bara krypa ner igen i sängen och somna om. Men nej, jag har tydligen lovat att hjälpa till med att gräva i trädgården. Jippie. Vi hörs

Armbågen

Usch, nyss när jag tog av mig morgonrocken så råkade jag stöta till dörrkanten med armbågen och ni vet hur det känns när man får nåt rakt på nerven där, det känns väääldigt obehagligt. Så fick jag nyss, fast hundra gånger värre än "vanligt"! Det blev jättevarmt i hela underarmen, det var som om det var kokande vatten i armen. Nu gör det ont och jag kan inte röra fingrarna ordentligt. Läskigt!

Hittade en text om det här

Ulnartunnel syndrom

Uppkommer att en nerv (nervus ulnaris) hamnar i kläm, vanligen i nervkanalen vid armbågsnivå. Ibland kläms nervus ulnaris åt i nervkanalen i handleden (Guyons kanal). Det vanligaste symtomet är domningar i lillfingret och ringfingret, men inte domningar i hela handen. Ibland kan handen kännas svagare och en viss fumlighet i fingrarna utvecklas. Smärtor kan förekomma på insidan av underarmen från armbågen ned till lillfingret och långfingret.

Utredning; Vid diffusa symtom kan det vara bra att utföra en sk. neurofysiologisk undersökning. Då placerar man elektroder på olika delar av armen-handen och mäter hur nervimpulserna i armen. Vid klara och tydliga symtom är denna undersökning inte nödvändig.

Behandling; Vid uttalade problem med domningar och fumlighet i handen rekomenderas operation. Operationen kan göras i lokalbedövning eller narkos och går ut på att lätta på trycket på nerven genom att öppna upp nervkanalen och flytta nerven till ett ställe där den ligger mer skyddad.



Det lät ju trevligt.


Att göra ikv

√ Duscha 
- Ta bort nagellack
- Ansiktsmask
- Ladda över bilder till mobilen
- Fixa TVn

Är äckligt trött så vi får se om jag hinner med allt...


Seg morgon

Har legat i sängen sen 10 och bara latat mig, har inte orkat kliva upp förrän nu. Men jag vaknade 10, mamma!

Ska göra lite lunch nu och sen ska jag och Elvira cykla upp till hippo igen, det är ju tävling där. Vi var där igår också. Orkar inte ladda in bilderna nu eftersom jag kommer fota idag också, så dom kommer väl snart.

Föressten så fyller jag år på måndag! :) Fast vet inte om vi skulle fira mig nu i helgen eftersom vi ska upp till stugan i veckan såå.. :)


Haha kolla vad liten Elvira är jämfört med Sireco :D

RSS 2.0