~out of focus~Det blev inte alls så mycket sömn som jag hade hoppats på inatt, tvärtom. Jag somnade vid 1 och vaknade 8! Seriöst! Vad är det för fel på mig? Så jag är lite "ur bilden" idag. Nu har jag suttit hela morgonen och läst bloggar, kollat på tv och kollat på bilder. Jag hittade en massa bilder på mig då jag var runt 10-11, vill ni se? :P Jag ska iallafall göra lite varm choklad med vispgrädde nu och kolla på Avatar. Kisses!


~Happy Birthday~

Idag fyller denna lilla busunge 5 år! Vi ska åka och fira honom idag om jag minns rätt (hehe). Det känns jättekonstigt att han ska börja 6års nästa höst! Tiden går fort..

Även denna finfina tjej fyller år idag, 14 år! :) Ska sjunga för henne imorgon på skolan, haha! Nä jag skoja bara, men jag säger grattis iallafall.

Vi hörs senare!


~Elvira~

Det känns skönt att ha en blogg igen :)
Imorgon/snart idag blir underbara Elvira fjortis! ♥ Grattis!
Jag ska lägga mig i sängen nu och verkligen sova ut. Imorgon ska jag till min kusin Leo som också fyller år. Det blir säkert bilder imorgon då, men inte så mycket uppdatering. Men ni får klara er ;) Ses! ♥

~Sommarbilder~

Nu känner jag att det var länge sen jag bjöd på bilder, så jag tänkte slänga in några från sommaren 2009 :) Allt är copyright!


Bilderna är tagna med en videokamera, som är superbra på att ta närbilder! Kommentera gärna vad ni tycker :)


~Sörgården~
I somras var jag och mina kompisar Rebecca och Johanna på ridläger.
Det var seriöst den bästa veckan i mitt liv! Jag hade en häst som heter Butterfly som "min egen". I sommar ska vi dit igen, fast bara jag och Johanna och våran kompis Elvira. Gissa om vi taggar? ;)

Föressten, tack Linda för designen! ♥

~Tavelsjö~

Nu är jag här i Tavelsjö, hos Elsa.
Har typ inget att skriva, vi somnade vid halv 2 i natt, det var ett under att jag höll mig vaken så länge tycker jag eftersom jag typ halvsov när vi såg på Lets Dance ;). Så ikväll ska jag se på robinson och sen bara sova sova sova.

Aja, orkar inte skriva mer :P
Ses ♥

~fixar bloggen~

Nu är jag i skolan igen. Känner att jag inte riktigt hinner sitta vid datorn :/
Ska bättra mig, men jag ska bara fixa till bloggen med hjälp av underbara Linda. Det är inte kul att blogga på en ful blogg, hehe. Men bakgrunden har jag fått till iallafall. Men nu ska jag äta, ska sitta sen igen. ♥ 


~update~

Hej, som ni ser har jag uppdaterat bloggen lite,  allt ska bli nytt :)
Jag hinner inte skriva så mycket nu, är fortfarande på skolan och har media.

Vi hörs senare idag! ♥

RSS 2.0