Köldrekord?


Haha, nä jag bara skoja, det är nåt fel med våran termometer ;D

Har just fotat lite, ska lägga upp bilderna snart. Sitter och lyssnar på musik och har det härligt,
försöker att inte tänka på att det är skola imorgon.

Här kommer lite låtar som spelas flitigt på min spotify just nu..





Nu ska jag dra, vi hörs senare.

Would you stand and stare?


(Klicka på texten)



Har ju skaffat en till blogg, där jag bara skriver om hästar, lägger in bilder på dom och så. Kom gärna med förslag om vad jag ska skriva om där :) Har suttit och lagt in bilder hela morgonen.

Ska inte göra så mycket idag, har ont i armen, armbågarna, höfterna och fötterna. Med andra ord träningsvärk i hela kroppen sen jag badade igår! Fast jag har fått typ blåsor under fötterna för att jag sprang så mycket i trapporna. Aja, ska klä på mig och kanske fota lite. Vi hörs.


Snart är det mars!

Ja då var man hemma igen då, är väldigt trött för jag har spenderat dagen på paradisbadet där vi har sprungit i trappor, badat och åkt vattenrutschkanor hela dagen :) Sov på hotell inatt, jag och Rebecca fick ett eget rum så det var skönt att slippa jobbiga småbrorsor. Vi spelade sims till 12, sen sov vi till typ 8. Hotellfrukost är ju för gott :) Åt mer till frukost idag än vad jag åt sammanlagt den veckan jag var sjuk. 

Vi gick på stan också, hittade inget speciellt men Rebecca fick med sig en hel del smågrejer ;) Köpte bara en ansiktsmask, hon köpte en likadan så vi använde dom igår kväll. Det gick ganska bra, det var nån jordgubbsmask från HM, den luktade gott :)

Funderar på att göra en till ansiktsmask ikväll, mamma har en del såna uppe i badrummet. Ska gå och kolla in dom :)
Vi hörs! ♥


 

Sommar - ja tack!!


Erik Grönwall


oredigerad bild

linda här igen, linnéa sitter ju i bilen till övik, jag är avis på henne för jag vill också gå på paradisbadet!

nu ropar mami på mat, så jag ska springa ner!

Ha det bäst♥

Nu drar jag till..

..Övik med underbaraste Rebecca! =D
Vi ska bo på hotell, tar med mig datorn fast jag vet inte om vi kommer ha nåt internet där borta. Men isf hörs vi imorgon kväll, pussar!! ♥

Hästfritt

Dagen gick segt idag, fast jag tog mig igenom den.
Vi gick direkt hem till Elvira sen, och hon bytte om. Sen skjutsade hennes mamma oss hem till mig och jag bytte om och vi åt lite, sen åkte vi till stallet. Har nyss duschat och tvättat bort sminket, ska typ gå och lägga mig snart för jag är jättetrött. Skit också, har matteläxa till imorgon och matteboken är på skolan, får väl fixa det imorrn på nåt sätt.
Aja, hörs imorgon. =)


Jag älskar torsdagar!

Kom hem från ridningen för ett tag sen, har hunnit duscha och ätit. Hade Princess idag, det gick ganska bra. Fast från början var hon jättekonstig och ville inte gå ut på spåret. Sen blev det bättre, fast sen när vi skulle galoppera fick hon fnatt igen och gasade på lite så att jag höll på att flyga av :P Fick dock stopp på henne innan det hände nåt. Nästa gång har vi hoppning, om jag får Princess igen så ska Elvira byta till Rimi så ska jag kanske ta Loke istället, Princessan är inte den bästa i hoppning. :) Fast hon är typ den bästa i vanlig dressyr.

En ny favvo kanske?


Vinter x3





Vilken bild tycker ni är finast? Det är samma motiv men olika kamerainställningar.


Det är fortfarande vinter

Nu är jag verkligen jättetrött (ja, jag VET att klockan bara är 7!) och tänkte snart lägga mig i sängen, tänkte bara uppdatera en sista gång. Sitter och slökollar på tv och har allmänt tråkigt.
Hah, jag orkar inte blogga, känner mig så tråkig.
Ska leta upp lite bilder som är hyfsat nya.




Only 4 u Elvira

Elvira, här kommer lite mer Sörgårdenbilder som jag hittade! :)





Cypern 2009










En riktig princessa

Woshh, vad kallt det är ute! Jag höll på att frysa ihjäl när jag gick hem tidigare idag, och då var det ändå lite varmare än i morse, runt -15 grader. När jag vaknade var det runt -30 grader. När jag kom innanför dörren suckade jag lättat och gnuggade mina ben för att få tillbaka känseln. ;P

Imorgon är det bästa dagen på hela veckan, nämnligen TORSDAG. Ska rida för första gången på en månad! Det ska bli jättekul, skönt att jag är frisk. =)


Skulle ha haft Princess förra torsdagen när jag var sjuk, så jag undrar om jag får henne den här veckan med.. gillar inte riktigt den tanken. Hon är helt okej när man skrittar och travar, men hon blir väldigt stel i galoppen. Så vi får se hur det går om jag får henne. Annars vill jag ha Hebel, Loke, Kaktus eller Tilda :)

Ska fixa en bildbomb nu bara för att ha nåt att göra, så ses.


Nu ska jag hoppa i säng..

Här sitter jag och kollar på OS, curling den här gången. Roligt värre. Nejmen jag ska snart göra mig iordning och hoppa i säng, jag har ju nya sovvanor nu när jag har varit sjuk. Gå och lägga sig mellan 6 och halv 8, och vakna 7. Pigg blir jag iallafall :)

Jag tänkte ta upp lite saker jag längtar till nu..

♥ TORSDAG, ska rida för första gången på en månad typ!
♥ Helgen, ska till paradisbadet med rebecca! =)
♥ Sportlovet
♥ Påsklovet
♥ Sommarlovet
♥ Sist men inte minst... Sörgården! =D

Och här kommer lite saker jag inte längtar till..

• Matteprov nästa vecka
• SOprov nästa vecka
• Musikprov
• Utvecklingssamtal

Det var mest prov, men vi har ganska många.
Vi hörs.


Har inte fotat på ett tag, ska göra det.


~100222~

Åh, jag vill rida NU!
Orkade inte följa med mamma till stallet, så nu får jag vänta ända till torsdag. Jag känner att jag verkligen har fått hästar på hjärnan, håller du med Elvira? ;) Allt handlar om hästar hästar hästar känner jag! Fast det funkar bra :) Här kommer en bild på älskade Kaktus som har varit halt ett tag nu..


Vi saknar dig! ♥

Här kommer lite andra hästbilder...


Vi hörs!


~thihihih~

hejhopp i stugan! :) Linda är här igen, linnéa vet inte om det den här gången ;) Idag var linnea frisk som tur var, hon har ju varit sjuk så länge, trist utan henne! ♥♥ Just nu har jag nyss ätit, ska kolla igenom lite spanska, sedan har jag inga andra läxor som är brådska på!

bjussar på en bild jag har tagit!


hadetbäst<3


~100221~

Det var verkligen på tiden att jag blev frisk, har ju missat två torsdagar hittills, inte bra. Jag missade ju torsdagen när vi skulle vara i stallet hela dagen och ta hand om hästarna. Nu får jag ta och rycka upp mig!

Idag kommer kanske mina underbara kusiner på besök, Joline och Leo. Har saknat dom, dom har ju varit i Egypten ett tag men dom kom hem i början av veckan. Då var jag ju sjuk så dom kunde inte hälsa på, men nu är jag ju frisk :)





Saknar er! ♥

Nu ska jag kämpa på med min hosta. Vi hörs!


~idag igen!~

Är hemma idag igen, blir nog hemma imorgon också. Har sett på tv hela dagen såhär långt, ska snart gå och göra lite lunch. Sitter och kollar in lite bloggar, läser runt 10, 15 st nästan dagligen, varav 4 st är mina kompisars. Länka gärna era bloggar i kommentarsgrejen, så läser jag dom också :)

Aja, vi hörs senare.

~mitt liv just nu~


Har hostat och nyst som en tok den här morgonen. Fast det är skönt att inte ha ont i huvudet eller så längre. Stannar kanske hemma från skolan imorgon, vi får se.

Idag är det ju alla ♥-dag, min mamma fyller år idag också! :) Så jag har grattat henne också.

Haha, jag hade kommit på någonting som jag skulle skriva, men jag glömde bort det.
Ha en bra alla hjärtans dag! :*


~hästfeber~

Nu är jag på god väg att bli frisk, jag försöker så gott jag kan.
Tänkte bjuda på lite fler bilder från sörgården, 4 månader kvar nu! ♥








Saknar det verkligen jättemycket, och längtar till sommaren!

På torsdag har vi föressten friluftsdag. Jag, Elvira, Johanna och Jozzi ska till surf och vara där hela dagen. Vi ska dit vid halv 7 på morgonen, på MORGONEN! Hjälp, undrar hur det kommer gå.. haha! Då ska vi iallafall mata hästarna och sen ta ut dom, sen ska vi leda nybörjare och sen ska vi väl äta lunch, sen ska vi rida vi också. Elvira ska ha sin älskade Rimi, Johanna ska nog ha Diva, Jozzi ska ha Loke och jag ska ha världens bästa Hebel! ♥ Sen ska vi ta in dom andra hästarna, och mata dom, sen ska jag och Elvira rida igen för vi rider ju på torsdagar. :) Sen har vi cafeterian, så vi åker hem vid halv 9 på kvällen :)
Vi längtar väääldigt mycket!
Ha en bra lördagskväll.

~sjukling~

Usch, jag hatar verkligen att vara sjuk!
Igår hade jag 39 graders feber och jätteont i huvudet, men var samtidigt glad över att slippa att ha ont i halsen. Imorse när jag vaknade hade jag 37.6 graders feber, inte mycket alls, och hade ont i huvudet. Nu har jag bara ont i halsen. Det känns som att nån har tagit ett sandpapper och rispat upp halsen på mig.

Nu ska har jag laddat upp med 2 påsar halstabletter, mobilen och te och ska gå upp och lägga mig i sängen. Får hoppas att jag blir frisk till imorgon! :)

~100208~

Förlåt för dålig uppdatering igen!
Har haft en väldigt lugn dag, vi hade ju ingen skola =) Verkligen jätteskönt med en extra ledig dag, särskilt när man är så trött som jag! Har mest kollat på film, och har spelat monopol här&nu världsutgåvan. Jag kan tillägga att jag förlorade alla gånger, det är inte min starka sida..


Nu tänkte jag först hoppa in i duschen en snabbis, sen ska jag noppa ögonbrynen och så, och lägga mig hyfsat tidigt :) Vi hörs senare alt. imorrn!

~städat hela dagen~

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har städat mitt rum idag, faktist i stort sett hela dagen. Det händer inte ofta alls kan jag lova! ;) För det mesta tycker jag att det är urtråkigt att städa överhuvudtaget, men ibland kan jag få... vad ska jag kalla det? Ja, jag måste iallafall städa. Jag har dammsugit mitt rum, möblerat om, slängt bort en massa saker som inte används och dammat av möblerna (=

Nu börjar blåsningen alldeles strax, vi hörs imorrn!

~Linda här~

Hej! linda här, håller på med linnéas design lite, ska försöka fixa en ny sak som jag lärt mig, så ni får hålla ut om bloggen ser lite rolig ut! Kramx♥

~trötter~

Nu ska jag snart gå upp och lägga mig, är vekligen jättetrött!
Imorgon kommer bilderna jag tog idag, tänkte även gå ut och fota en sväng. Sen ska jag be om lite pengar för jag och Johanna ska på stan på måndag, vi är ju lediga då =)

Haha, känner mig inte riktigt klar i hjärnan så det är nog bäst att jag stänger av nu!


~melodifestivalen~

Nu blir det melodfestivalen, bloggar mer sen eller imorgon. Pussar!


~zzZZzzzZzzz~


Jag hade ju tänkt att sova ut riktigt den här helgen, och hmmm.. hittills har det inte blivit nån skillnad alls mot förra helgen. Somnade vid 1 och vaknade 8, typiskt mig.

Idag tänker jag som sagt gå ut och fota, det är soligt ute, det snöar inte och det är inte så kallt :) Perfekt! Fast jag orkar inte gå ut riktigt än, är faktist fortfarande väldigt trött!
Vi hörs senare!


~what to do~

Nu har jag nyss kollat på Lets dance, jag ska snart hoppa i säng. Jag ska försöka sova så mycket som möjligt den här helgen, jag orkade knappt kliva upp imorse. Jag lovar er, varje morgon ligger jag i sängen och undrar om jag kommer att somna i skolan eller inte! :P

Sen ska jag fota väldigt mycket också, jag hade ju med mig kameran idag på skolan för att jag skulle fota på vägen hem, men det blev bara 2-3 bilder, det snöade jättemycket så jag var tvungen att ha den innanför jackan. Så jag ska gå ut en sväng imorgon istället.

Nu ska jag tvätta bort sminket, vi hörs imorgon!

~Good Golly Miss Molly~

Jag kom hem från skolan för ett tag sen, vi fick sluta tidigare från SOn :)   
Sitter och ser på Sex and the city och lyssnar på gamla rocklåtar från 50 och 60 talet. Visst låter det kul? Haha, det är faktist skolarbete, man ska kunna 10 låtar och vilka som sjunger. På fredag, om precis en vecka har vi prov. Vissa låtar känner jag igen sen tidigare, som Paranoid från Guitar hero. Tack till kära Linda för att hon har en spellista på spotify med alla låtar man behöver!

Efter maten ska jag se på Sommaren med Göran, nån som har sett den? Är den bra? :)


~stallet, prov och teknik~

Nu är jag i skolan, vi har nyss slutat. Vi fick sluta en halvtimme tidigare från tekniken! :) Jag hinner tyvärr inte blogga nåt mer idag tror jag, jag ska ju till stallet och sen ska jag stanna där till 8 ikväll, jag och elvira ska stå i cafeterian. Sen när jag kommer hem ska jag duscha och så, orkar inte sitta nåt vid datorn då.

AAHH!! Vi har svenskaprov imorgon! Skit också, fick precis veta det. Då får man väl plugga i stallet ikväll då, tjohoo. Vi fick tydligen reda på det i tisdags, men jag har lyckats glömma det.

Men nu ska jag dra mig hemåt, vi hörs imorrn! Ciao! ♥

~i can still recall our last summer~

Usch vad jag saknar sommaren! Tänk er att kunna gå ut och fota några timmar utan att frysa häcken av sig! Gud så skönt asså. Föressten, kaninen på bilden heter Stampe och han är mina grannars kanin :) Han är jättesöt!

Nu sitter jag och ser på 2½ men igen, det är reklampaus nu bara så jag ska gå och fixa lite fika. Imorgon ska jag fota så ni får lite nya bilder då :) Nu måste jag på toa..! Hehe, ses.


~chock~


Haha, om jag ska vara ärlig fick jag faktist mer eller mindre en chock när jag skulle kolla på bloggen och såg att jag hade 7 kommentarer! Jag har vant mig vid att ha 1 eller ingen kommentar på alla inlägg, så ni fattar nog att jag blev glatt överasskad! =D

Jag orkade inte starta the sims, det tar ändå så lång tid, det har blivit sjukt segt nu för jag laddar in så många bilder.. hehe!

Imorgon ska jag till stallet, fast ska inte rida, vi har teori. Fast Elvira har cafeterian så jag ska stanna där med henne. Jag tar med kameran så det blir många bilder på hästarna. Föressten så har jag inte skrivit att jag föll av en häst förrförra torsdagen, på hoppningen! :P Jag flög framlänges och landade med axeln först, fast det gick bra :)

Det här blev ett ganska långt inlägg, så jag orkar inte skriva mer nu :P
Ska fixa en bildbomb istället. Hörs snart! ♥


~home~

 
Jag saknar det grymt mycket!

Nu ser jag på Top model, fast det är paus nu. Jag ska starta the sims (hehe) och spela det ett tag för att tiden ska gå fortare. Jag tänkte gå ut och fota när jag kom hem men kom på bättre tankar när jag väl var hemma, tar det imorgon eller nån dag när det är lite varmare! ;)
Vi hörs senare..


~Linda här!♥~

hejhej! linda gästbloggar här på linnéas fina blogg. Hoppas ni har haft en bra dag, för det har vi haft! Kemiprov och hål, brabra! ;) Kolla in min blogg också, och bli prenumerant på linnéas blogg,alltså på bloglovin' !
Kyss kyss ♥♥♥


~ny header~

Nu har vi media, vi slutar om en timme ungefär.
Underbara Linda har gjort den nya headern till mig, tack! ♥
Jag längtar tills vi slutar, då ska jag skynda mig hem och fixa något att fika, sen ska jag se på Top Model, sen ska jag duscha och plugga franska. Mitt liv kretsar typ bara runt skolan och bloggen känns det som nu för tiden. Lägger man till hästar och kompisar och sova så är det sant.

Föressten, det gick sådär på provet, det kom en massa frågor om saker vi aldrig ens har gått igenom och när vi säger det till våran lärare så säger han bara att "det har vi visst det". Fast jag svarade på alla frågor så vi får se hur det gick då..

Nu tänkte jag spela lite spel kanske, så hörs vi när jag kommer hem istället. Kisses! ♥

~Salut~

Nu är jag i skolan igen, denna gång har jag franska. Det är verkligen ett svårt språk. Fattar inte så mycket om jag ska vara ärlig. Vi slutar om en kvart, då har vi hål, sen SO. Sen har vi lunch, sen NO (kemiprov) och sista timmen har vi Elevens val, jag har media. Då blir det nog mer bloggande, ska se om jag kan fixa några bilder till dess! :) Då kan jag också skriva om det gick bra på provet eller inte, det kommer säkert gå jättedåligt för jag har inte pluggat så mycket, måste göra det på hålet.

~kemiprov..~

Åhnej!!
Jag kom på att vi har kemiprov imorgon, hmm..
Och jag är sjukt trött, fattar verkligen inte hur jag ska kunna lära mig någonting.
Aja, ska väl ta och börja då..
Ses.

~beställt!~

Nu har jag kollat igenom HMkatalogen igen, jag har gjort det några gånger nu. Jag har skrivit upp allt jag önskar mig sen ska mamma välja ut det hon tycker jag ska få =)

Jag sitter och kollar på 2½ men igen, det är typ det bästa programmet som finns! Jag vet faktist inte vad jag ska skriva nu, jag är för trött för att orka tänka.. Hörs imorgon istället!


~Taggar med stort T~

Dom här bilderna laddar jag upp till min kompis Elvira, om ni inte gillar hästar så kan ni ignorera dom :) Dom är från Sörgården, dit vi ska på ridläger i sommar!




~Klara~

Usch vad kallt det är ute! På den korta tiden det tar att springa från bilen in i huset så har jag tappat känseln i tårna! Inte bra, alltså. Det blev inga skidor idag, spåren var typ översnöade eller nåt, minns inte riktigt. Så vi skulle gå på promenad istället till backenkyrkan, fast jag och Klara tog bussen hem till henne istället. :) Då såg vi på en film som hette Matilda, den är jättebra fast lite konstig. Och sen såg vi halva Mars Attacks också, sen skulle jag hem. Före vi såg på filmerna så bakade vi i en halvtimme (haha), vi kom på ett "eget" recept, vi gjorde en chokladbollssmet, sen formade vi den så att den såg ut som en kladdkaka :) Det blev gott, men vi åt upp nästan allt så jag har ont i magen. Plus så har jag träningsvärk i vaderna, vet inte ens varför! Not good.
Nu ska jag se på tv. Vi hörs!


~Sötnos~

¨
(Klicka på bilden så får ni se den här coola tjejens blogg)

~Frida och Elvira~

Nu är jag fortfarande i skolan, vi har engelska nu. Sen har vi hål och sen har vi idrott och sen slutar vi! :) Jag sitter bredvid Frida och Elvira och har tråkigt. :P

Jag tänkte nyss säga att jag längtar till torsdag för att jag ska rida då, fast vi har ju teori. Fast det kanske blir nåt kul ändå, men det är roligare att rida.


Världens sötaste Loke och Elvira! ♥

Jag har redan lovat mina kompisar bildbomber igen när jag kommer hem, så ni får väl kolla nån gång efter 3. Nu ska jag hitta på något annat att göra tills lektionen tar slut, ses!

~dagens fråga~

Tycker ni min blogg är tråkig?

~skolan~

Nu är jag i skolan, vi har hål.
Vi har snart no, eller om en halvtimme.
Aja, jag vet inte vad jag ska skriva :P
Ha det bäst ♥

~Fjällen~

Jag längtar grymt mycket till sportlovet! För på både sport- och påsklovet brukar vi åka till våran fjällstuga och vara där, och på dagarna brukar vi ta skotrarna upp på nåt av alla fjäll och äta lunch ute, sen åker vi tillbaka till stugan. Snacka om fridfullt, skönt att slippa all stress.
Bjuder på några bilder därifrån..

Stugan^

Vi brukar pimpla^ (dock inte min favoritsysselsättning)



Mina kusiner och min morbror^



Våran skoter^



Uäck!^



Vitt..^



Utsiktsbild^



Stugan^



Bastun^



Badtunnan^



Båthuset, bastun och badtunnan^

Så, nu har ni lite bilder från min stuga.
Nu ska jag skynda mig att avsluta, datorn är slut på batteri.
Pussaaar!


~Old times~

Här kommer det lite bilder som jag har tagit, vissa är fina, andra inte ;)







Nu blev datorn så seg så ni får resten nån annan gång :P Pussar!

~Värme - ja tack!~

Nu har jag suttit nere i källaren ett tag och spelat xbox med min lillebror och värmt mig framför brasan. Nu ska jag göra iordning lite fika och sätta mig framför TVn och se på 2½ men. Eller det är ju en kvart kvar tills det börjar, så jag kanske letar upp lite gamla bilder. Jag får väl fixa en bildbomb ;) Vi hörs om ett litet, litet tag då!


~Vinter~



Jag är så sjukt less på vintern! Det är snö överallt, man får blöta skor och sockar, det är kallt, man blir förkyld och så vidare. Det har varit runt -20 grader här idag, vi hade inneidrott istället för skidor, skönt! Fast imorgon ska vi ha skidor, för det skulle typ bli varmare.

Nu är det februari iallafall, det blir mer och mer vår. Fast det är länge kvar till sommaren. Aja, nu ska jag sluta beklaga mig här och se på Top model. Vi hörs senare!


RSS 2.0