Godnatt

Är jättetrött. Hade idrott på skolan idag, först joggade jag och Johanna en sväng sen spelade vi fotboll med dom andra. :) Sen red vi ju med skolan också! På hippo. Fick Diana. :) Det gick ganska bra, eller egentligen gick det typ jättebra men är inte riktigt nöjd, vet inte varför. :P Nu ska jag duscha.

Och bilderna från norrmjöle kommer .... *trumvirvel* ... nån annan dag! ;)

Mot norrmjöle!

Känner att jag steg upp aaaaningen för tidigt! Vi ska samlas på stan nånstans klockan 9.50, ska åka halv 10. Men vad ska jag hitta på till dess? Haha..

Vi får hoppas på att det inte regnar idag, eftersom jag tar med kameran. Bjuder på lite bilder senare. :)


Ååh jag vill ha sommar nununununu!

Sommar, kom tillbaka!

Hallooo. :) Idag har jag varit med Frida och Elvira. Vi har badat badtunna, kollat på en massa bilder, cyklat och lite mer.

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem, hon har varit borta hela helgen. Så hon kommer hem vid 7 nån gång. :) Då ska vi åka och handla lite inför imorrn, vi ska ut till norrmjöle med klassen. Det kommer bli KALLT! Vi kommer vara där hela dagen. :) Vet inte vad jag ska hitta på för att få tiden att gå fortare. Skulle verkligen behöva städa mitt rum men känner inte för det. Måste rensa garderoben också, det känns roligare än att städa rummet men det är lättare om rummet är rent... nä, tror det blir städning. Jippie! Not.

Nu blev det en väldans massa babbel här. Puss ♥


Seg söndag

Söndagar måste ju vara den tråkigaste dagen.. det är typ inga affärer öppna, skola imorrn osv.. plus så spöregnar det idag! Har inte lust med någonting. Ligger nerbäddad i sängen just nu, och det luktar rök inne i mitt rum eftersom att jag har fönstret öppet, så det måste vara nån som eldar. Iallafall så är det sjukt mysigt ändå! Det påminner mig om min stuga, så nu längtar jag till höstlovet om vi ska dit. :)

Men men gott folk, nu ska jag spela lite sims tror jag. ;) Ska se vad Elvira ska göra idag också.


Asså seriöst jag älskar den här bilden! ♥

Elviiiira...

Haha, Elvira jag varnar dig. :D Har upptäckt att jag har hur mycket bilder på dig som helst, dom flesta skulle du nog inte tycka va så smickrande. ;) Jag tänkte bara varna dig, tänkte visa dig dom bilderna nån dag. :D

28 augusti

Håller just nu på att ladda över en massa bilder. Det kommer att ta ett tag. Jobbigt. :P Senare ska kanske jag, Elvira och Jozzi se på alla sörgården filmer och bilder. :)

Splash





Tääänk, det där var bara för typ 3 veckor sen! Sommar, kom tillbaka! ♥

Joline



Gäääsp

Sitter här och gäspar för fullt.. ska se om jag orkar mig upp härifrån. Det kommer bli en seg helg känner jag på mig. Har inget planerat. Förutom att sooova! :) Så skönt! Eller jo föressten, jag ska sitta och ladda över resten av bilderna till datorn. Men det är inte ansträngande. ;) Nu ska jag försöka pallra mig till sängen. Ha en bra kväll och godnatt. :)

Äntligen helg

Första veckan avklarad! :) Tycker det inte var så hemskt ändå, fast det kan förstås bero på att vi inte fick några läxor. På måndag ska vi till norrmjöle med klassen, vi får hoppas på sol! Eller iallafall inte regn.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll. Orkar inte fara ut nånstans och orkar inte sitta vid datorn. Tror jag börjar bli sjuk också. Suck. Har ont i halsen. Min hals har typ svällt upp. :S Jobbigt. Vi får se om det går över. Hoppas, orkar inte bli sjuk nu! :(


Den här söta killen red jag i torsdags! Hoppas på att få han på torsdag igen, då har vi hoppning! :D :D :D

Trött

Är sjuuukt trött! Skulle lätt kunna somna nu... men nä, ska hoppa in i duschen. Vad jobbigt det kändes. Sen måste jag fika och allt sånt. Blä, vad jobbigt. Godnatt. :P Känns väldigt jobbigt med skola i 3 dagar till, föressten.

Äntligen bilder!

Har suttit nu i typ 2 timmar och laddat över bilder från hårddisken till datorn. Valde för hand, det gick segt men hellre det än att ha en massa onödiga bilder som tar upp onödigt utrymme på datorn. :) Fast har lite bilder kvar, har bara hunnit ladda över alla hästbilder. :P

Nu ska jag försöka lära mig vårat schema. Har ju en dag efter schemat imorrn. (: Det är inte säkert att jag kommer satsa så mycket på bloggen nu, eftersom jag börjar i 8an och vi får betyg. Så det känns mer värt att satsa på skolan. :) Tråkigt men nödvändigt.


Rimi lilla gumman, nu får du verkligen ta och bli frisk! Vi vill inte att det ska hända samma sak för dig som det hände för snoopy. :( ♥

Häärligt!

Fick överskåp på skolan! Så himla härligt! Så slipper man böja sig ner och smutsa ner sig. ;) Skolan har varit rätt okej idag och igår. Igår gjorde vi typ ingenting, fick nya skåp och kollade på vårat schema och så. Idag gick vi till klabböle och åt lunch där. Sjukt jobbigt men kul! Älskar våran klass. ♥


Ready for school :(

Nu är jag snart klar med allt. :) Mamma klippte mig nyss också, bara topparna men det blev fint. (: Nu ska jag tvätta lite kläder och sen är jag i stort sett klar. Ska lägga mig 8, halv 9 faktist. Är väääldigt trött, somnade vid nästan 2 inatt och Joline väckte mig vid halv 8.

Stress stress stress

Har väldigt svårt att bestämma mig för vilka kläder jag ska ha imorgon. Kan inte välja! :( Har en miljon grejer jag ska göra sen. Sen om jag hinner ska jag börja rensa ur min gardedrob så att jag får plats med lite nytt. Men före det ska jag satsa på lite viktigare saker. Som att måla naglarna, välja kläder, leta reda på skåpnyckeln och så... Nej nej inte alls stressigt! *host*


Stör mig grymt mkt på att jag inte har några bilder alls på den här datorn, så jag bjuder på en finfin bild på mig och klara. Föressten, nu kom jag på att jag har alla bilder på min hårddisk. Smartskaft.

Sötkusiner

Har nyss kommit hem från kusinerna, jag och mamma var barnvakter åt Leo och Joline. Vi sov där. :) Imorse när jag vaknade låg Joline och typ dunkade huvudet i min rygg. :P Haha sötnos!



Nu idag ska jag tvätta lite kläder jag ska ha imorrn, sen ska jag duscha och förbereda allt. Inte ett dugg taggad på skola! :(

HAHA föressten, alldeles nyss flög det jättemånga fåglar utanför mitt fönster, jag trodde det snöade. :]

Sov gott

Har väääldigt mycket träningsvärk! I rumpan, benen, ryggen, nacken, magen, armarna, aa i stort sett överallt! Inte okej. :P Hebel är väldigt skumpig kan jag intyga.

Känns väldigt tråkigt att det snart är skola. :( Seriöst, 2 dagar kvar... det känns som sommaren har gått jättefort men ändå känns det som om Sörgården var förra året typ! Åhh vad jag saknar Sörgården föressten... :'(

Nä, nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

Bara så ni vet

Kommer hålla på att greja lite med bloggen, så den kan se lite konstig ut nu ett tag. :)

Hej igen

Var hos tandläkaren i ungefär en kvart, plastade en tand. :) Nu ska jag fixa någon lunch och sen ska jag kanske vara med Elvira. :)


19 augusti

Suuck.. ska till tandläkaren imorrn klockan 10 i 10.
-
Red Hebel idag. :) Det gick jättebra!

Hos klara

Är hos klara nu med henne och frida. :) Senare blir det nog stallet med elvira, ska kolla på när alva rider. :)
Haha, kunde verkligen inte vara seriös på en enda bild. :P

Sjuk?

Tror jag håller på att bli sjuk.. har jätteont i huvudet. Och jag hade ont i halsen imorse. Inte bra! Får inte bli sjuk nu, ska ju rida om 3 dagar! Aja, ska iallafall ta och bädda ner mig i sängen så ser vi om jag mår bättre sen.



Är föressten grymt sugen på att fota nån hästtävling.. Det är en på surf den 4 och 5 september. Men det känns ganska avlägset! Kan det inte vara tävlingar typ varje helg?? (:

Premiär av wakeboarden

Nu sitter jag och kämpar med att hålla ögonen öppna. Men det är bra, håller ju på att vända på dygnet. Det går framåt! Fast det kan ha nåt att göra med att jag blev väckt av en liten Joline vid halv 10-tiden imorse.

Har varit ute i Beccis stuga hela dagen i stort sätt, har fotat lite på dom som var modiga nog att åka vattenskidor och wakeboard. ;) Jag är inte en av dom kan jag lova er! Men fick några coola bilder. :D Och har haft jättekul! Har inte laddat in bilderna än så det får bli en annan gång. ;)

Nu ska jag gå upp och lägga pussel. Haha. Jag är proffs!


Kort update

Igår hade vi mycket mycket trevligt här hemma. :) Det var en massa blandat folk här. Det var kul. :)

Idag blir det Rebeccas stuga. :D Vi hörs!

Kissemisse




Wakeboard

Ja, idag börjar ridningen. Grymt taggad! :) Oooj haha kom just på att det bara är lite mer än 2 timmar kvar tills vi ska åka. :D 

Mamma väckte mig vid 9 imorse för vi skulle gå in till pappa med fika och paket. Är sjukt tröööött! Fast la mig och sov nån timme när han hade öppnat paketet. Han fick en wakeboard. :) Vi får se om jag vågar testa den nån gång haha. ;)


Typ världens sötaste häst kan jag lova! Clicken ♥

Bilder kommer, promise

Åhh jag blir så himla irriterad när man har tänkt göra något och sen kommer man inte ihåg vad man skulle göra! :P Det hände mig nyss och jag har inte den blekaste om vad det var för nåt! Too bad. :) Nu säger jag godnatt!

Ny design?

Nu har jag nyss kommit in efter att ha varit nere på ängen och kollat på dom fina hästarna. :) Kan nästan inte tänka på annat än hästar nu, hela mitt liv består av hästar typ. :) Imorgon börjar ridningen igen, taggad till tusen!

Nu ska jag ta mig lite fika och se på tv. :0)


Föressten, så tänkte jag göra en ny design snart... Lite hösttema. Fast inte än, det är ju fortfarande sommar! Men vad säger ni? :)

Stan

Idag var jag och Elvira på stan. Fick med mig lite grejer hem. En munkjacka, en tröja och en skjorta. :) Sen har jag bara sett på tv hela dagen. Imorgon blir det städning. Inte taggat!

Singing in the raiiin

Sitter här och gäspar för fullt. Sov inte så mycket alls inatt eftersom jag trodde det var en sån här jättestor mygga i mitt rum, men det var ingen där när jag vaknade, den var inne i mamma och pappas sovrum istället. :) Imorgon ska jag och Elvira troligtvis på stan om vädret tillåter. Just nu öser regnet ner. Hoppas det slutar. ;)

Nu väntar duschen, och sen blir det sängen! Godnatt. :)


Såg föressten en cool karusell i Köpenhamn! Den var som slänggungan, fast typ 100 meter upp i luften! Vill åka :D

Västkusten II






Västkusten I







Ponnyhoppning


Nu finns bilderna från ponnyhoppningen uppe HÄR!

Yellow

Det går lite framåt med städningen faktist. Men är inte klar. Orkar inte helt enkelt. :P Satte mig och målade naglarna istället, jag testade ett nagellack som jag fick av Elvira igår, tack! ♥ Gult blev det, det var faktist bra! :D

Nu ska jag gå ner och ta mig lite sockerkaka och te, sen ska jag se på tv i sängen! :)

9 augusti 2010

Idag blir det till att städa rummet. Taggat! Ser ut som en svinstia om jag ska vara ärlig... Ska försöka hålla det städat hela veckan för eftersom pappa fyller 40 på torsdag ska vi fira han på lördag med massa folk, och jag orkar inte städa rummet nå mer. ;) Vi får se hur det går!


Sen ska jag ladda över alla bilder till den här datorn. Eller till min hårddisk iallafall. Och måste välja ut lite bilder som jag ska göra till tavlor. Mycket svårt.

Jag har bytt dator

Har nyss varit ute i garaget och hjälpt mamma att måla. :) Vi ska ju bygga om våran balkong så alla brädor vi köpt ska bli vita. Föressten, bilderna jag lovade skulle komma upp får göra det imorrn istället, för jag har bytt dator till min egen. :) Och har bilderna på mammas dator. Ska fixa det imorgon. Om jag inte ska på stan med Elvira. :) Nu ska jag gå ner och hämta ost och kex och lägga mig i sängen och se på tv. ;)


Joline var här idag föressten! :) Hon har precis lärt sig att gå, lite vingligt men, men. ;)
Bilden är sen oktober, då var hon 2 månader. Snart fyller hon 1. :)

1009 bilder

Har nyss kommit ut ur duschen och ska göra mig iordning för en dag i stallet med Elvira. :) Håller på att ladda över alla 1009 bilder från kameran till datorn så att jag kan fota nåt idag. Det är ju tävling. ;) Sen när jag kommer hem blir det bildbomber, från södra sverige och tävlingen. Nu ska jag klä på mig. :)


Vi såg en älg nånstans utanför Stockholm. :)

Äntligen hemma

Äntligen hemma! Så himla skönt! :)
Ska bädda iordning sängen, sen lägga mig och se på tv med nåt gott fika. :) Imorrn har jag ty en miljon grejer jag ska göra, om inte jag och Elvira ska till stallet. Till exempel duscha, städa, tvätta en maaaassa kläder osv... Roligt. ;)

Nu säger jag godnatt då. :)

Galopp




Nästa år ska vi kanske åka med husvagnen till en camping vid Uddevalla nånstans. En jättefin camping med vattenrutschbana, pool, lerduveskytte, och det bästa av allt... RIDNING. ;) Det fanns bilder på några som galopperade på en strand så man får hoppas att man får göra det. :)


Sitter i bilen

Sitter just nu i bilen, är nånstans i Sundsvall. Har varit i Södra Sverige i 3 veckor med husvagnen. :) Stockholm, Strömstad, Hamburgsund, Orust, Göteborg, Halmstad, Malmö och Stockholm igen. Sen var vi också några timmar i Köpenhamn när vi ändå var i Malmö. Så vi tog bron över. :) Det var kul.

Det ska bli väldigt skönt att komma hem. :D Blir en massa bilder då!


Kommentarer

Har kommentarer sen juni jag måste svara på ^^
Duktig jag är på att ta i tu med saker känner jag...


Beroenden

Har fått lite nya beroenden under sommaren...


 
1. Ramlösa smultron. Smakar sommar!


2. Lakritsklubbor! Sist köpte jag 32 st och åt upp dom på 4 dagar. Nån som är förvånad?


3. RINGAR!


RSS 2.0