Kaktus


Red Kaktus idag, det gick sådär.. fick kämpa mycket med han så jag kommer ha väldigt mkt träningsvärk imorrn!

Visstja, imorrn är det valborg! =) Härligt! Då är det inte långt kvar till sommarlovet... jippie!

Nu ska jag gå och äta lite middag, sen ska jag se på tv =) Bye!


Nya tvn




Min nya tv =D Fick den idag! =D

Nu ska jag duscha och fika, sen ska jag krypa ner i sängen och inviga tvn =)

Stampe





Visst är han för söt?

Hästbilder




Lite bilder sen i söndags.

Ska gå ner och ta mig lite fika nu, är superhungrig! Puss.

Busy


Joline ♥

Måste plugga fysik ikväll. Härligt. Så det blir inte nån mer uppdatering..
Aja, ska äta nu.
Pussar!

Star Star Star

Ojoj, höll på att glömma top model.. och svenska hollywoodfruar! Tänkte gå och lägga mig nu men så blev det alltså inte. Bilderna som jag lovade skulle komma idag tror jag att jag ska ta med till median på onsdag och ladda upp dom då, har inte riktigt tid nu dom här dagarna... =)

Nu tror jag att jag ska ta lite fika, vi hörs förhoppningsvis imorgon! ♥


think twice

Det blev inget Sörgården idag av många orsaker, så jag och Elvira for till surf istället =) Det stog på hemsidan att det skulle vara hopptävling men det var inget, sen när jag kollade nu så stog det att det var inställt. Surt!

Men vi gick runt och fotade hästarna i hagen, hinner inte ladda upp bilderna nu men dom kommer imorrn! Nu ska jag se på wipeout, vi hörs!


Morgontrött?


Stampe var ute igår i det fina vädret =)

Ligger i sängen med datorn och väntar på att Jozzi ska vakna! Det är helt sjukt hur länge en del människor sover.. :P

DAGENS FRÅGA:
Hur länge brukar ni sova på helger och lov? =)

dagens outfit


Tröja HM 199:-
Jeansleggins HM 149:-

Är supernöjd över tröjan! ♥
Nu ska jag lägga mig tror jag, godnatt!


drip drop





Vatten, vatten, bara vanligt vatten.

vår.se





24 april

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, det var ju meningen att vi skulle åka till Sörgården idag men vi ska ta det imorrn istället. Kanske ska gå ut en sväng och fota, det är mycket roligare att fota nu när det finns nåt annat än kala grenar och snö att ta kort på =)




Men det är kul att fota inomhus också =)


-

Vila i frid. ♥

ny kategori!





Världens bästa klass

Som ni kanske förstår så var det Elvira som skrev inlägget under, så jag har ingenting med det där att göra ;) Busted, Elvira!

Har haft en grymt rolig skoldag med världens bästa klass (7B). Skönt att det är helg!
Skriver ett lite mer sammanhängande inlägg senare, vi hörs! =)


Här har vi en av den lilla busungens egobilder! ♥


äntligen fredag!!!

Hej!!
sitter här med elvira, vi har just sett på filmen sen vi red igår. Såg förgävligt ut för elviras del
-inget illa ment elvira me det gjorde det =P är i fryen och gräver lite nu, kanske hittar nått gott att äta!

hörs sen!!


Onsdag



Våååår.

Idag har det inte hänt nåt speciellt, det har typ varit en vanlig skoldag bara. Har suttit och kollat på en massa avsnitt från ponnyakuten sen jag kom hem, jag fastnade verkligen i det :P Nu tror jag att jag ska se på tv, och sen lägga mig i sängen. Godnatt! =)





Im in love!


Wohoo

Mina kläder har kommit från HM! YES! =D


Är superglad!

@ johanna

Sitter just nu hemma hos bästa Johanna. ♥
Vi ska snart cykla till kvantum, sen ska vi hitta på nåt, vet inte riktigt vad men något blir det! =) Var och hämtade min nya cykel idag också, jag är s-u-p-e-r-nöjd! Har tagit lite bilder på den, laddar upp dom antingen ikväll eller imorgon.
Vi har hur många minnen som helst tillsammans!! ♥

Something good can work

Om bara nån vecka kommer kläderna som jag beställt från HM, dom skulle komma i slutet av april! Härliiigt! Men måste fråga mamma om vi kan lägga till 2 par skor också, dom är slut i min storlek på HM (på stan). Eller så åker jag bara till strömpilen och kollar om det finns där. =)

Har varit ute och fotat nån timme idag, har laddat in dom på datorn nu så vi får se när dom kommer upp! Än är det inte läge att ligga på backen och ta kort, så jag fick nöja mig med att inte se vart jag fokuserade och att hoppas på det bästa. =)

Nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen, ska kanske städa rummet också. Vi får se! Sen ikväll är det wipeout! =)


Vårkänsla






Beskrivning

Har haft så sjukt roligt inatt, vi somnade nån gång efter två (elvira var vaken lite längre:P) och vaknade vid 9. Alla vaknade typ samtidigt! =P Vi såg på 2 filmer igår, Mean girls och Coyote ugly + halva twilight. Och idag såg vi resten av twilight och new moon.

Först gick vi på stan, köpte 2 linnen och 5 ansiktsmasker. Sen cyklade jag och Elvira till kvantum och handlade godis och dricka och så. Johanna åkte på konsum istället och köpte chips och dricka. Sen cyklade jag och Elvira vidare och köpte pizza och jag fick cykla med 2 pizzakartonger i ena handen! Höll på att ramla ett antal gånger =) Sen åt vi, sen vaxade vi benen (berättar mer senare), såg på film, åt godis, fotade och lite annat. Grymt mysigt! Måste verkligen göras om! ♥
Bilder kommer sen!


one word: awesome!

Härligaste kvällen på länge,
sitter nere i min källare med Elvira och Johanna och ser på Mean girls! =) Hinner inte ta upp allt vi har hittat på, men det är verkligen en hel del, bland annat så har vi prövat vaxa benen! Har videos och så som jag kanske laddar upp senare, men nu ska jag se på filmen.

Hoppas ni har en lika rolig kväll som vi har haft/kommer ha! (om det är möjligt.) =)

Jag ser det snöar...

Ja, rubriken stämmer. DET SNÖAR! Vaaaarför? Var det inte vår nu eller? =(

Sitter iallafall och väntar på att Elvira och Johanna ska komma, vi ska dra ner på stan. Sen ska vi upp till kvantum och ladda upp rejält inför kvällen. Vi ska försöka vara uppe hela natten men det kommer säkert inte gå så bra för mig, men ska försöka iallafall! =) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror jag ska städa rummet och kanske fota lite innan dom kommer. =)

Längtar grymt mycket till på måndag! Dels för att jag och Elvira ska följa med Jozzi till stallet, dels för att vi ska hämta min nya cykel dagen efter (på tiiiisdag)! Längtar! =D

illamående + tandvärk

Haha, mår lite illa nu när jag har vräkt i mig en hel stor godisorm från godishuset.. Inte bra! Ska gå ner och hämta nån dricka och stänga av datorn. Ska se om det finns nåt bra att se på innan solsidan =) Vi hörs imorgon sötnosar!


in love

Är superduperglad just nu, har nämligen fått en ny cykel! =D Jättefin, är verkligen helnöjd.

Sen har jag också köpt nya lakritskulor och en påse godis från godishuset, ska äta det ikväll. =) Och sen imorrn kommer Elvira och Johanna hit, dom ska sova här så vi hittar säkert på nått kul! =D

Skönt att det är helg!


Snart är det dags att börja använda dom här snyggingarna!

This is the life

Hinner faktist inte blogga nu, har haft en lång dag och är väääldigt trött. Men lite hinner jag skriva. =)

Vaknade inte bra imorse, först fick jag knappt upp ögonen och sen när jag väl piggnat till lite låg jag och stirrade upp i taket. Och vet ni vad jag ser då? En svart prick som RÖR SIG. Myyysiigt. Det var en spindel. Usch!!!

Aja, nu ska jag se på sveriges fulaste hem och kanske ta en ansiktsmask, vi får se. Ha en bra kväll! ♥

11.19

Sitter just nu i skolan, har SO och väntar på att Lisa och Elvira ska skicka deras powerpoint. Det går inte fort för dom! ;)

Sen ska jag vara med Frida och Elvira, sen ska jag och Elvira följa med Johanna till Hippo och kolla på när hon rider. =) Det ska bli kul! Så jag tror inte jag hinner uppdatera något mer idag om jag inte hinner på median.

Vi hörs! =)


Awesome day

Har haft en superdag idag, väldigt rolig! =)
Jag, Frida, Elvira och Linda stannade kvar på badhuset och badade, men vi fick bara stanna där till 3 eftersom vi inte hade betalat inträde (vi hade simning på idrotten) så vi fick stanna i typ en halvtimme extra. Vi funderade på att betala så att vi fick vara där längre men vi bestämde oss för att ha lite "spa" i duscharna istället, vi hade balsam/hårinpackning i bastun och så. Sen gick vi till stan och åt middag där, sen gick vi till sega råttan och stadium och sen åkte vi hem. Missförstog mamma lite med var vi skulle möta henne men det gick bra tillslut ;)

Har bestämt att jag ska lägga mig ÅTTA ikväll, vi får se hur det går. Orkar inte se på tv ikväll, är för trött.

Imorgon ska jag till stallet, så det blir inte bra uppdatering då heller.
Men vi hörs! =)


Goodnight

Sitter och kollar på svenska hollywoodfruar nu, har haft fullt upp hela dagen så har helt enkelt inte hunnit uppdatera. Direkt efter skolan så åkte jag till stallet, och sen åkte jag hem och duschade och hann kolla några bloggar, sen åkte jag och mamma och hämtade Filip och åkte på konsum och köpte lite saker. Sen har jag kollat på top model och nu på svenska hollywoodfruar =)

Imorgon blir det inte heller världens bästa uppdatering, vi har ju bad sista timmen så jag, Elvira, Frida och några till ska stanna och bada. =) Det ska bli kul!

Aja, nu ska jag fortsätta se på tv så hörs vi imorrn! =)


Push the button

Det här får bli mitt sista inlägg för idag, ska fixa lite i mitt rum och se på tv ikväll. Det är ju skola imorgon, too bad. Ska försöka lägga mig ganska tidigt..

Har varit med Elvira idag också, vi kollade på filmer från Sörgården. Vi längtar! =) Inte länge alls kvar nu. 12 juni åker vi och är där en vecka. Vi slutar skolan den 11e så det var bra tajming. Fast jag skulle gärna ha en ledig dag emellan, men men.

Nu ska jag börja städa rummet, vi hörs imorgon. ♥

Spring time

Har nyss hjälpt pappa med att ta upp stenplattorna från uteplatsen, och har varit ute och "fotat". Trodde att jag fotade, rättare sagt, hade glömt minneskortet inne. Surt. Tror jag ska gå ut sen igen. Det är fööör fint väder! Jag gick ut i linne, skjorta med uppvikta ärmar, jeansleggins och dom nya gråa skorna, och jag svettades! =)

Ska äta lunch snart, och sen kommer Elvira. Har en överasskning åt henne, men vågar inte skriva det här eftersom hon kanske läser det. ;) Berättar sen!


Kläder och väder

Solsken och blå himmel! Värsta sommarvädret!

Älskar den här tiden på året. Det börjar bli varmt, snön försvinner, det är inte långt kvar till sommarlovet.. För härligt! Det är en av orsakerna till att jag är så glad idag. En annan är att jag får mina kläder som jag beställt från HM om nån vecka bara! Lovely.

Det där har jag beställt. + så ska jag beställa 2 tröjor från ellos också =D
Och så måste jag ner på stan igen och köpa 2 par till skor, likadana som jag köpte igår fast ett par svarta och ett par vita. =) Elvira, are u coming with me?

Nu ska jag gå och ta lite fika. Vi hörs! ♥


Being cute is not a crime

*Gäsp*
Ska gå och lägga mig nu, känns lite sorgligt att det är sista dagen på lovet imorgon. Fast om man ser det från den ljusa sidan så är nästa lov SOMMARLOVET, det känns sjukt. Väldigt sjukt. Tiden har gått fort.

Har iallafall inget att göra, det är inget bra på tvn så jag ska fika och lägga mig i sängen och se om nån vill vara social på sms.

Vi hörs imorgon! =)

Happyness.se


Jag har letat efter en skjorta ganska länge nu, och så kommer mamma ner med den här som hon hittade i sin garderob. Jag = Happy!

Har haft en superdag på stan idag med Elvira och Rebecca, vi hittade lite smått och gott men inte mycket. Sen kom vi hem hit igen och fikade, sen kom Joline och Leo så vi gullade med Joline och spelade Kung fu panda på xbox med Leo. Sen åkte Rebecca hem och efter ett tag även Elvira.

Och nu ska jag snart äta thaimat till middag, MUMS! =)
Ha en great lördagskväll!

Dagens inköp


HM 99:-


Och lite godis =)


Lite blandat..

3 saker ni kanske inte visste om mig:
• Jag har fobi för spindlar och djupt vatten.
• Jag blir illamående av tanken att skala en räka eller svälja en alvedon/ipren.
• Jag älskar USA och vill flytta dit när jag blir äldre. Jag hade faktist en dröm om USA inatt, vi var i Los Angeles och bodde på hotell. Hur härlig dröm som helst, blev riktigt besviken när jag vaknade.

Mitt livsmotto: Har faktist inget.
Mål i livet: Besöka alla USAs delstater.

Dator/Mobil
Cola
/Fanta
Hund/Katt
Vinter/Sommar
Vår/Höst
Natt/Dag
Cypern/Thailand

Dagens...
Klädsel: Jeansleggins, linne, kofta
Humör: Glad/trött
Måste ha: Vårskor!
Tråkigaste: Grått väder
Roligaste: Stan med Elvira =)
Borde: Städa


How cute?

Idag blir det stan med Elvira, då får vi se om jag hittar nåt fint =)
Vi ska äta lunch där så jag gissar på att vi åker vid 11tiden. Vet inte när jag kommer hem så vi får se när jag skriver nästa gång =)


Sötnos!


Sommaren 2010


Best Friends

Har nästan nyss kommit hem, har haft en väldigt rolig kväll. Hinner inte skriva så mycket, är grymt trött och ska fika lite. Äsch, vi hörs imorgon istället! =)

Snabbare än vinden

Ska cykla till Johanna nu, Elvira ska också komma. =)
Hinner inte skriva, ha en bra kväll! ♥


CD



Lite bilder som jag fotade nyss.

Nu ska jag åka och hämta lillebrorsan som kom hem från stugan idag. Kanske åker förbi på affären också och köper nåt gott till ikväll.

Vi hörs! =)


Feeling

Det var väldigt kul på ridningen igår, dock fick jag världens segaste/envisaste häst så jag är helt slut i armar och ben. Det gick med andra ord inte särskilt bra för mig. Men det var kul iallafall! =)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska nog kolla om vi har nån bra film.
Ha en bra dag! ♥


Haha, jag hittade en bild sen i höstas! Vad ska man säga...


Faire de cheval

Nu sticker jag och Elvira till stallet, det ska bli vääldigt kul!! =)
Kommer hem vid halv 7 nån gång, och då ska jag duscha så vi hörs väl vid 7, 8 nån gång. Ciao! ♥

Världens bästa.


Tack Linda! ♥


Morning sunshines!
Vaknade ganska tidigt imorse och kollade på klockan, lyckades se fel så jag trodde att klockan var halv 8. Så jag låg vaken i sängen och bara tänkte, sen kollade jag på klockan igen, och då var den kvart över 7. Så jag hade vaknat en timme tidigare än jag trodde. + Så är det ju sommartid, om det var vintertid nu hade klockan varit halv 6. Gissa vem som kommer vara trött ikväll?

Sitter och kollar på Grease och väntar på att Elvira ska komma, hon skulle komma mellan 10 och 11 nån gång. =) Det är ett tag kvar, så jag ska se om jag hinner städa rummet lite också.

Hoppas ni får en bra dag =) Adios! ♥


Happy!


YEES! Sist jag och mamma försökte beställa den här tröjan så var den slut, men nu ringde min moster och sa att den fanns ute på hemsidan igen, så då ringde mamma dit. Och visst fanns den! Det var dessutom veckans erbjudande så man fick den för halva priset! =)

Godnatt! ♥

Linda forsman in tha hous'


that's me!

Hej! Linda här. Har just avslutat linnéas design, jag vet inte om hon blev nöjd, det får hon säga imorgon! :) Annars ska jag bara se på Lost nu, och sedan imorgon till Ortopeden! huvva, ni kan kika in på min blogg om ni vill veta mer om mig! PUSS♥

Torsdag imorrn!

Ska inte sitta mer vid datorn ikväll, så vi hörs mer imorgon. Då kommer Elvira hit! =D


Älskling.

aaaa

Följ min blogg med bloglovin

Room Raiders

Inga ord kan beskriva hur skönt det är med lov. Inga alls.
Sitter och kollar på room raiders på MTV och ska göra lite lunch. Nudlar blir det =)

Sen måste jag klä på mig, ska försöka ta mig ut och fota lite. Sen ska jag se om jag får tag i Elvira, måste berätta en sak för henne som jag hittade! =D

Vi hörs senare! ♥


Morning!

Känner mig riktigt utvilad nu även om jag vaknade runt 7 imorse. Jag brukar alltid vakna mellan 1-4 på natten/morgonen och vara vaken ett tag, ibland är jag vaken en timme. Fast inatt sov jag hela natten utan att vakna nån gång =)

Ska nog bara vara hemma hela dagen, ska se om jag startar nån film eller något annat. Måste gå in och smörja in ansiktet med lotion för jag har fått solexem sen jag var i fjällen. Inte härligt alls, men det försvinner nog snart.

Nu ska jag gå och ta mig lite fika. Kisses!

See u later

Har nyss varit på affären med mamma och handlat lite olika grejer.
Fick med mig en hårinpackning och C-vitamingrejs hem =) 
Sitter och kollar på dating in the dark och ska stänga av datorn för kvällen. Vi hörs imorrn! ♥

I LOVE IT




Mer bilder hittar ni HÄR!

Det ska verkligen bli kul att rida igen på torsdag, har inte ridit på 2 veckor då. Hoppas vi får göra nåt kul. =)

ELVIRA om du ser det här, logga in på msn!


Svartvitt





Min påsk i bilder







918 bilder på kameran

Tänkte berätta lite mer detaljerat om min påsk..
Har ju som sagt varit i fjällen i våran underbara stuga, det var jag, mamma, pappa, filip och min moster, hennes man, leo, joline, mormor, morfar, robert, emelie, amanda och melina. Vi åkte skoter varje dag upp på olika fjäll och åt lunch där som vanligt, sen åkte vi tillbaka till stugan.

Den roligaste dagen var på påskafton när vi åkte upp på Södra Storfjället, över trädgränsen. Där är det helt vitt och det enda man ser är nåt smalt, krokigt träd här och där och några buskar. Superfint!

En ganska lugn påsk med andra ord.
Fast när mamma skulle köra skoter med mormor bakom sig så tippade dom så att mamma fick ont i nacken och mormor fick en spricka i armen. Fast det var skoterns fel.

Hur har eran påsk varit?

Home in town

Kom hem igår från fjällen, är väldigt trött och seg. Har haft några underbara dagar i fjällen med skoter och massor av snö.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, ska ta en dusch först och se vad jag ska hitta på sen. Är verkligen grymt trött, måste nästan gå och lägga mig igen.. Fast först av allt ska jag ladda in alla bilder från fjällen! =)

RSS 2.0