Stampe (tidsinställt)





Bilder




Ut och fota

Vaknade för ett tag sen, skönt att äntligen få sova ut lite men är fortfarande trött ;) Ska klä på mig, sen gå ner och fika och efter det ska jag gå ut snabbt och fota lite innan jag gör mig iordning och så inför ikväll, då vi ska till Rebecca :) Eller vi far vid halv 2 tror jag, så har inte överdrivet mycket tid på mig :P

Hade tänkt att fota igår men det var så tråkigt väder ;)


Gammal bild!


Valborg

Imorrn är det valborg och jag är taggad till tusen! :D

Förra årets valborg!

Start

Förlåt för en hemsk uppdatering! Ska försöka komma igång lite mer med bloggandet nu när det är vår, med nya och finare bilder och så! :) Men nu ska jag sova iallafall, så vi hörs imorrn då!

Måndag

Ska dammsuga nu och sen äta lite snabbt, sen kommer mamma och hämtar mig och vi åker och tar syntestet för moppekortet :) Längtar sjukt mycket tills jag får köra!!

Resultat

Visstja, har fått igen lite prov nu i veckan! :)
På engelskaprovet fick jag VG, 5 poäng från MVG väldigt nöjd! Och på NOprovet fick jag VG+, också väldigt nöjd! :D Sen känns det väldigt skönt att jag bara har en sak kvar att skriva om på SOn, svenskaarbetet blev klart idag och inget mer prov på några veckor! :)

Nu ska jag bara njuta av påsklovet! :D


Random bild!

Hundvalp


Bild från google!

Tror inte att jag har berättat det här än, eftersom att jag inte visste om det var säkert, men 5 st såna här valpar (inte dom på bilden) föddes inatt och en av dom kommer att flytta in hos oss i sommar :D

Namnförslag på J? :D

Radiance

Var på stan idag med Elvira, Frida och Johanna :) Fick med mig en parfym och ett par shorts :) Hittade även ett par blommiga shorts som jag funderar på att köpa ;)

Sen när jag kom hem bytte jag snabbt om och åkte till hippo med Johanna. Jag kollade på när hon red och fotade lite :) Hon red Yster och det verkade ha gått bra för henne, han är ju rätt seg :P

Bild




Hästen blev helt fel och så men aja ;)

Godnaaatt

Råkade somna i soffan igen! Är trött efter en hård vecka :P Ska bli skönt att få sova lite men ÅH vad jag kommer sakna allt :( Bläääää. Seriöst, om jag tänker efter, vad har vi gjort? Vart tog hela veckan vägen? Var det inte nyss måndag?

Skriver mer om praoen och så imorgon, för nu ska jag sova ;)


Vecka 22

Hahahhaha förressten så frågade Erica mig och Elvira om vi ville gå "modevisning" asså catwalk och så, och visa upp ridkläder på fredag vecka 22 :P Vi ska fundera på saken!

Och på torsdag samma vecka ska vi hjälpa till med ponnyridningen som kommer att vara på torget, då får ni komma dit så får ni rida :)


Fabian som jag red idag.

Prao snack

Nu ska vi se om jag klarar av att skriva ett inlägg ;)
Igår och idag har jag praoat på surf med Elvira, det har varit kul :) Vi har gjort lite blandat, som mocka, fodra, sopa och rida. Idag skrittade vi ut i det fina vädret, det var mysigt :D Red Fabian och han var lite tittig men annars gick det finfint! :) Elvira red Ryza.

3 dagar kvar nu :( Hälften kvar... tråkigt! Ska väl bli skönt att slippa stiga upp halv 6 (vi börjar 7) men kommer ändå sakna det. 5 dagar i världens bästa stall liksom!

Aja nu ska jag duscha, puss på er!

Hahaha

Har varit på prao idag, grymt jobbit men samtidigt askul! :) Är helt slut i mina ben.

Och där tog det stopp. Orkar inte skriva nå mer, är så himla trött. Godnatt!

You are

Får sjukt mycket minnen av dom här låtarna!
http://www.youtube.com/watch?v=prSxhni9YTY
http://www.youtube.com/watch?v=4XHJdrtvR_I

Har det bra nu men saknar dig ändå, alla minnen vi har osv ♥

Städning

Håller faktist på att storstäda i mitt rum just nu! Eller, jag har tagit ut alla grejer och hängt ut täcket och så, men sen orkar jag inte fortsätta :] Typiskt mig! Får väl tänka positivt, tänk vad skönt med ett rent och fint rum. Helt rent, utan dammråttor under sängen. Och så, ni fattar. Så ja nu fortsätter jag ;)


Hahahha hittade även dom här bilderna från i somras!

Godnatt alla

Kom hem från Johanna vid halv 12 tror jag. :) Hade en kul kväll med Johanna, Lisa och Linda. Bilder kommer imorgon, för nu ska jag sova. Är grymt trött, mina ögon faller igen hela tiden... så godnatt!

Mot johanna!

Ska gå och torka håret nu och klä på mig, sen möter jag upp Lisa och Linda vid frasses och går sen till Johanna :) Tar med mig kameran så det blir säkert en massa bilder!

Bilderna är på gång!

Haha där ser du lisa!! ;)

RSS 2.0