Gästblogg

Fick just ett sms av linnéa där hon skrev att hon va framme i Tärnaby och jag är himla avis på henne faktiskt jag vill också fara till fjällen. Imorgon åker jag till luleå vi får väl se om det blir kul. Tror att jag ska se på tv nu, Puss/ Lisa

Trettontrettisju

Det här blir sista inlägget innan jag tar bloggpaus, kanske skriver ett inlägg ibland men ska försöka hålla mig borta hela påsklovet. Skönt med sista lektionen!

Tänkte att det var dags att alla ska skicka sina spotifylistor, klicka på bilden så får ni min =)



Aja, ni får ha ett bra lov så hörs vi någon gång! ♥

Skola


Haha, jag när jag var liten.


Vad tycks?

Har gjort om lite på bloggen nu, men allt är bara tillfälligt. =)
Lyckades fixa allt själv, det har aldrig funkat så bra för mig men nu funkade det! Tyckte det var lite trist med svart nu när det är vår, vill ha ljusa färger! =)

Jag har bestämt mig nu, det blir bloggpaus. Men jag skriver ikväll och kanske en gång i morgon, det beror på om vi har media eller inte. Sen får vi se när jag skriver nästa gång =)


Jag vill ha sommar nuuuu!

Bloggpaus?

Är verkligen heeelt slut. Skönt att vi får lov i morgon! =) Funderar att ta en bloggpaus från och med ikväll till påsklovet är över. Ska bara njuta av lovet och tagga ner på bloggandet. Fast jag har inte bestämt mig än, vi får se.


Sitter återigen och lyssnar på gamla låtar, denna gång är det från 80 och 90talet. Vi har prov efter lovet. Fast nu är det lite bättre låtar än förra gången, till exempel:


Eurythmics - Sweet dreams^

Michael Jackson - Billie jean^

Twisted Sisters - we're not gonna take it^

Det var 3 av 22 låtar. Känns lite drygt att lyssna på dom, men aja.

Påsklov snart!!

Rösta på mig som veckans blogg HÄR! ♥

Är hemma nu, våran svenskalärare var borta idag så vi fick ett extra hål. Vi kom överens med våran nolärare att vi skulle ta en helklasslektion direkt efter läsningen. Kom hem vid 10, har ätit lunch och kollat runt på lite olika bloggar. Ska gå tillbaka till skolan vid 12, vi börjar 25 över så då behöver jag inte stressa dit.

Väldigt härlig dag idag! Har bara engelska nu (vi har prov......) och idrott sen efter det, vi ska till badhuset idag igen fast jag ska inte vara med idag, så jag ska sitta och titta på. =) Har ont i huvudet och i halsen, vill absolut inte bli sjuk igen!

Aja, ska börja stänga av datorn och så nu, ha det bäst! ♥


2 1/2 men

Förlåt för urusel uppdatering, har helt enkelt inte haft tid. Känner mig duktig för att jag har suttit med engelskan i en timme och pluggat för brinnande livet, vi har ju som sagt prov imorgon. Inte taggat alls!

Sen har vi bad imorgon också, vi skulle ha klädsim så jag måste hitta några kläder.. ska ta och göra det nu så att jag kan se på Top model sen, det börjar klockan 8. Efter det är det hollywoodfruarna. Ska lägga mig direkt efter det, är mycket tröttare än förut. Var vaken mellan 5 och 6 imorse. Kunde inte somna om som vanligt.

Just Horses

Har lite tid över nu så jag passar på att uppdatera en gång innan vi åker.
Har nyss gjort middag, slängde ihop en sallad med makaroner, kyckling, gurka och tomat. Vi ska ju äta middag i stallet eftersom vi ska åka om typ 25 minuter och kommer hem runt halv 8 ikväll. Ryktrallyt börjar 5 så vi äter väl någon gång vid 4. Vi kommer ha jättekul kan jag lova!! ♥

Jag uppdaterar mer ikväll, hinner nog med ett inlägg innan wipeout börjar! =)


Love it!

Det är snöstorm ute...

Vaknade ganska nyss, väldigt ovanligt för att vara mig! Sov runt 10 timmar inatt, så jag är någorlunda pigg idag =) Så här ser min dag ut idag:

Nu - ca 12.00: Spela the sims
12.00 - 14.00: Fixa lite grejer innan stallet
14.00 - ca 19.30: Stallet
19.30 Åker hem.

Så jag hinner nog inte blogga förrän ikväll, men det får ni stå ut med. =) ♥


Sweet dreams

Nu är jag väldigt trött, jag har lite svårt att fokusera blicken och koncentrera mig på det jag ska skriva. Hoppas det går att läsa iallafall. Råkade slumra till lite för ett tag sen fast vaknade av att det var väldigt obekvämt att sova på en stol. Haha.

Nu ska jag sluta babbla på om ingenting, vi hörs imorgon istället. Godnatt! ♥




Earth hour


Nu är det earth hour! Har släckt alla lampor i hela huset, och har dragit ur laddarsladden till datorn så den drar ingen ström. =)

Längtar till imorgon, hinner inte blogga så mycket för jag ska kuta runt i huset och samla ihop lite smågrejer som jag och Elvira behöver i stallet! Är grymt taggad. ♥

Aja, vi hörs sen!

Ögonkontakt


Jag vet inte riktigt vad jag har för ögonfärg... Grå, grön, blå eller nån blandning? Det är mörkblått längst ut, sen blir det grått, sen grönt och sen brunt/gult i mitten. Rörigt..

Kärleksmums




Jag och mamma bakade kärleksmums idag, mycket gott! Eller det var mest hon som bakade, jag fotade och smakade på degen. Ska gå ner och plugga engelska nu, vi hörs sen. ♥

Löshoppning

Har sprungit runt med dammsugaren större delen av morgonen, och har städat mitt rum igen. Denna lördag tänkte jag bara slappa, kika lite på läxan och sova. Behöver verkligen sova, somnade runt halv 1 imorse och vaknade halv 9. Har inte sovit så länge på ett tag.

Imorgon ska jag till stallet igen med Elvira, så det blir minimal uppdatering då. Fast vi kommer ha kul! Igår hade vi väldigt roligt, det var ju löshoppning med bara privathästar. Ska ladda upp lite bilder och videoinspelningar från igår på min och Elviras blogg (länk).


Sov sött!

Ska stänga av datorn för kvällen nu, jag ska försöka komma i säng vid 8, för jag har varit vaken sen 5 imorse. Vaknade då och kunde helt enkelt inte somna om. Plus så är jag helt slut i benen efter att ha knallat runt på stan i några timmar.

Så jag tänkte använda min nya lotion först, sen ska jag göra lite varm choklad med vispgrädde (vad annars?) och tagga ner. Imorgon är det ju fredag, ska även till stallet då med Elvira. Det är löshoppning, grymt kul! Ska filma och lägga ut på våran blogg. Kika gärna in! =)

Godnatt! ♥

Hittade lite på stan...


Gladiatorsandaler Skopunkten 299:-

Linnen Bikbok 2 för 99:-


Bikinitopp HM 129:-
Body Lotion HM 54.50:-

Det blev inte världens bästa bilder men dom får duga.
Är iallafall grymt nöjd, hittade det jag behövde och har fortfarande kvar pengar. Vi köpte även varsin mcflurry daim och satte oss och kollade ut på det tråkiga vädret. Det snöar igen (vad var det jag sa?) och jag är inte glad!
Men jag är däremot glad över skorna, dom ser lite konstiga ut på bilden men dom är jättefina! =)


En lite finare bild på dom.
Vi hörs senare! ♥


Lisa Berglund

Nu sitter jag i skolan igen, vi har SO nu. Sitter med Lisa, Linda och Elvira och har roligt.


Hittade en jättesöt bild på underbara Lisa! Jag tror den är ganska gammal men ändå söt!

Snart har vi teknik i en timme, sen slutar vi och jag, Frida och Elvira åker ner på stan. Vi hörs när jag kommer hem! ♥


Français

Har nyss duschat, har gått runt och småfrusit hela dagen så det var skönt med en vaaarm dusch. Ska snart ta och stänga av datorn, måste hinna med franskan som jag skjutit upp till sista sekunden som vanligt. Sen ska jag se om jag orkar börja på engelskan, vi har ju ändå prov på tisdag. Hatar prov. Fast har aldrig fått göra omprov =)

Ska ta och börja nu, vi hörs imorgon när jag kommer hem från stan! ♥

Ni gör skolan värd att gå till ♥

Sunshine

Haha, känner mig lite smått borta. Jag skulle klicka på kommentarer och så kryssade jag hela sidan istället. Sen när jag skulle söka på Kissies blogg så hamnade jag på min egen. Haha!

Det är svårt att inte bli glad när man går hem från skolan och känner torr asfalt under fötterna. Våren är äntligen på väg! Fast jag ska inte bli för lycklig, då blir det nog snöoväder fram till augusti. Men man kan inte låta bli!

Imorgon tar jag, Frida och Elvira bussen till stan och kollar på kläder. Blir säkert någonting som hänger med hem. Ska kolla på hemsidor nu och lägger in bilder på det jag är intresserad av.

Vi hörs sen! ♥



Like it!

gästblogga

Hej! Idag gästbloggar jag (elvira) på linneas blogg. Tänkte bara titta in och säga hej.


HEJ!!!

Pictures

Det blev inte direkt så supermycket uppdatering igår, hann helt enkelt inte med. Men idag ska jag vara aktiv! =)

I brist på något intressant att skriva så slänger jag in lite olika bilder.





Rösta på mig ♥

Glöm inte att rösta på mig som veckans blogg (nr 7) HÄR! =)

Har inte hunnit blogga idag, har pluggat och sett på film. Ska fortsätta med det nu, så ni får bättre uppdatering imorgon!♥

Lisa här♥

Jag gästbloggar lite här på linnéas blogg idag. Dagen har väl varit bra hade håltimme i 3 timmar så jag for hem. Sitter och svarar på komenterer på min blogg nu. Fast nu ska jag gå ut och foto lite, Puss/L

Kolla in min blogg kanske? www.fotoliisa.blogg.se


Godnatt!

Ska se på vänner nu, hinner inte blogga något mer ikväll. Måste hinna med franskan också. Har fixat lite nya kategorier och har suttit den senaste timmen med att ändra kategorier på alla inlägg. Så jag är väldigt less på datorn nu, så vi hörs imorgon. Kisses! ♥


Seg/Trött

Är lite så där småseg i kroppen, ingen ork alls.. Så går det om man hänger i rep på klätterväggen för mycket. Vi får se om jag orkar skriva nåt mer ikväll, ska plugga franska och se på svenska hollywoodfruar.

Sen ska jag se om jag kan lägga mig hyfsat tidigt ikväll, gick upp 7 i söndags och vaknade vid 4 imorse och kunde inte somna om. Det känns som om desto mer jag sover, desto tröttare blir jag. Så jag sitter här och gäspar för fullt.



Halvdag

Ååh vad härligt när man slutar så här tidigt! Måste definitivt hända oftare tycker jag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, kanske ringa hit någon eller se på film. Vi hade klättring på idrotten sista timmen så jag har jätteont i fötterna. Kommer ha träningsvärk imorgon i armarna och benen.

Aja, nu ska jag hitta på något. Vi hörs! ♥

Duktig, duktigare, Linnea!

Skrev nyss ett riktigt långt inlägg, och råkade radera det! Duktigt va? Orkar inte skriva om det, ska stänga av datorn för kvällen och ladda upp med nåt gott att dricka och en hel skål med OST (är beroende!!!) framför Project Runway och Wipeout. Vi hörs imorrn! =D


NU ÄR DET VÅR!


Mitt 100 inlägg!









© Linnea Olofsson ~ Canon EOS 1000D.


Wipeout



Sitter och dricker varmchoklad med vispgrädde, är inne på andra koppen nu. Haha, hade tänkt att dricka lite ikväll också innan jag lägger mig, fast grädden tog slut! Så ska nog ta en promenad ikväll. Sen blire att se på Project runway som börjar 7, och sen wipeout! Ett av dom bästa programmen, älskar det. Skulle gärna vilja testa den där banan, men skulle förmodligen fega ur. Sen ska jag lägga mig vid halv 10, vaknade 7 imorse så vi får se om jag orkar hålla mig vaken ens så länge. ;)

Sunny day

Solen skiner ute, det är plusgrader och vårigt men ändå sitter jag här inne framför datorn. Har ingen lust alls att gå ut. Var ute en sväng och fotade fast det blev inga bra bilder typ, så jag gav upp och gick in igen. Ska kolla lite recept nu, blev väldigt sugen på att baka! Vi hörs senare!

 
Älskling ♥


Lördagkväll

Nu stänger jag av datorn för kvällen, ska se om det är nåt bra på tvn och fixa något gott att äta. Ska nog ta och göra lite varm choklad med vispgrädde! Mums!



Det är bland det godaste som finns!
Brukar ni ha oboy på grädden eller inte? Jag brukar variera, det blir godast då. ♥
Godkväll + godnatt!

Färgade ögonfransar


Dålig bild, men man ser iallafall lite grann. Ska färga dom imorgon igen, kan ta fler bilder då.

Städade ju rummet idag..



Rent och fint

Har nyss städat rummet. Det var jättemycket hårstrån på golvet och under sängen hittade jag en och annan dammråtta.. Usch! Dammsög iallafall jättemycket, och dammade av mattan. Tog före och efter bilder också, laddar in dom när min kamera funkar igen!



Min kropp vill verkligen inte samarbeta med mig idag, jag har väääldigt mycket träningsvärk i innerlåren så jag måste gå som en krabba/cowboy. Sen råkade jag sträcka nån sena i foten när jag dammsög fast det gick över, och sen har jag ont i ryggen. Mysigt värre va? Ska ta ett bad nu och så ser vi om jag mår bättre sen!


Sommar - JA TACK



Inte länge kvar nu!


God morgon!

Typiskt mig att vakna 7 på en lördagsmorgon....
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, tar väl en sväng ut med kameran. Det var rätt länge sen, om man inte räknar i onsdags.
Fast först ska jag äta frukost!


Frida och Elvira, ni får gärna ta och komma hem nu!! ♥


Rädda inte willy!

Sitter och kollar på Lets dance nu, Willy ska dansa. Om inte han åker ut idag blir jag väääldigt sur.

Vi åt middag på nån indisk/kinesisk/thailändsk resturang, minns inte vad den hette men det var jättegod mat där! Jag beställde stekta nudlar med kyckling och fick en jättestor portion, när jag hade ätit upp hälften ungefär så kändes det som om min mage skulle sprängas!

Ska fortsätta se på tv nu, ha en bra fredagskväll! ♥

Joline



Nu är Joline här, har tagit lite söta bilder på henne ♥

Älskade kusin

Sitter och väntar på att min lillkusin Joline ska komma hit, det var ett tag sen sist.
Tänkte lägga in lite übersöta bilder på henne ♥


Snabb update

Förlåt för att jag inte har uppdaterat något idag, men direkt efter skolan åkte jag till tandläkaren, sen åkte jag hem och åt middag och sen åkte jag till stallet och red. Sen nu har jag duschat och pluggat till musikprovet imorgon. Så jag sitter alltså och lyssnar på musik från 50-, 60- och 70-talet och tycker synd om mig själv.

Äh, vi hörs imorgon med bättre uppdatering istället!


Hairspray


Haha kolla mitt och Elviras hår på den översta bilden! ♥


Dagens outfit


Kofta - mammas
Jeansleggins - vero moda 349:-
Tjocksockar - nånstans

Jag ser det snöar



Söta Elvira ställde upp på "lite" foton ;)

Tack för att ni finns.





+ Frida, du får ta och komma hem nu!!

Vad skulle jag göra utan er? ♥


A lot of photos

Känner att det inte är så mycket uppdatering här, ska ta och skärpa mig nu.

Kom hem från skolan vid halv 4, har sett på tv sen dess och laddat in bilder. Jag, Elvira, Lisa och Linda gick ut och fotade på median, ska lägga upp några om ett tag. Linda och Lisa är på träning (???) så jag ska be dom skicka bilderna dom tog sen.

Love it

Förälskade mig i den här tröjan från HM. 149:-


Det har snöat igen! :(

Kom hem från skolan för typ en timme sen, så har suttit och kollat på sex and the city. Vi hade idrott sista timmen, det var snölekar. Vi körde snörugby och nåt annat, det var verkligen jobbigt för det var djupsnö och jag fastnade med fötterna hela tiden och ramlade! Träningsvärk imorgon - check!

Aja, ska gå och laga soppa (Woho, har lärt mig!) så vi hörs senare. =)

Föressten, tack för alla fina kommentarer! ♥


Ser på vänner

ÅH vad skönt med asfalt ute! Jag fick värsta kicken när jag skulle gå hem, det är vår! Och efter våren kommer SOMMAREN (logiskt) och då åker vi till Sörgården! Inte länge kvar nu ju! Bara omkring 3 månader. =)

Ikväll är det ju svenska hollywoodfruar, såg det förra veckan också. Alla är verkligen roliga och IQbefriade, men Maria Montezami var den som bjöd på mest skratt med hennes "tussels".


Min söta kusin!


Skoterbilder




Tog lite bilder på skotrar också, väldigt kul =)

Pictures






Lite blandade bilder, nu ska jag se på wipeout =)


Hemma igen

Nu är jag hemma igen! :)
Har suttit i bilen sen 12, det blev ett stopp i tärnaby, ett i storuman och ett i lycksele. Vet ni vad vi gjorde i storuman? Tittade på hundvalpar! Vi ska ju som sagt kanske köpa en nu i sommar/vår. Dom var för söta, man ville bara ta hem allihopa! Hittade en söt video på en valp, vet inte vems hund det är men det var såna vi kollade på. Hur söt som helst!!


Håller på att ladda in bilder från fjällen, lägger in dom senare.

Fjällen

Nu är jag i stugan med mina kusiner. Vi kom upp igår kväll och jag har inte orkat sitta något vid datorn förrän nu. Idag åkte alla förutom jag slalom, hade ont i huvudet och var jättetrött så jag stannade i stugan och såg på tv.

Sen när dom kom hem igen så spelade vi UNO, och när vi var väldigt inne i spelet så började hela stugan skaka och utanför fönstret såg man att snön bara vräkte ner! (det lossnade från taket!) Jag trodde att taket skulle rasa in, det var riktigt läskigt! Tur att alla var inomhus =)

Tror inte jag kommer blogga något mer förrän senare i veckan, jag vill passa på att njuta av lovet.
Vi hörs! ♥



More than ever

Vaknade för ett litet tag sen, har suttit och kollat in en hel del bloggar och svarat på kommentarer =) Är grymt trött fastän jag sov runt 10 timmar inatt. Fast det är ändå bra, då kan jag säkert sova lite i bilen ikväll! Har väldigt svårt att sova i bilar, bussar och flygplan om jag inte är väldigt trött. Och att sova när det är ljust ute är inte att räkna med!

Ska iallafall gå och klä på mig nu så att jag piggnar till lite :)


Supernöjd!

Det blev super med ögonfransfärgningen! Fick helt plötsligt lite längre ögonfransar, det tog inte ens 5 minuter. Bild får ni imorgon, ska se på svenska hollywoodfruar som började för en liten stund sen, så vi hörs imorgon! ♥

Nu är det vååår



Sitter och slökollar lite på stjärnkockarna, är trött i benen för jag har spenderat eftermiddagen/kvällen i stallet. Tog inga bilder alls med systemkameran (extremt ovanligt!!!) utan fokuserade mer på att fota med mobilen. Har för lite hästbilder på mobilen, men nu är den fylld till bristningsgränsen! =)

Nu ska mamma färga mina ögonfransar svarta, hoppas det blir bra.. har gjort det en gång förut men det var så länge sen så jag minns inte riktigt hur det blev. Eller jo, jag minns att jag tyckte att jag hade väldig långa underfransar. Det låter perfekt!


20.37

Anonym om God morgon!:

vilka ska du vara med i fjällen? :)
tacksam för svar i ett inlägg

Svar: Mina kusiner =)

God morgon!

Vaknade vid 8 och har bara legat i sängen och lyssnat på musik. Är fortfarande löjligt glad över att det är lov, så jag passar på att njuta väldigt mycket.

Ska försöka ta mig ur sängen snart och sätta på mig lite kläder och sätta kameran på laddning. Elvira ska komma hit efter lunch och då ska vi gå ut och fota en sväng, sen ikväll ska vi följa med mamma till stallet. Jag tror jag tar med mig kameran dit också för jag har nästan inte kvar några hästbilder. =)

Sen måste jag packa också, jag åker ju imorgon!
Vi hörs senare.


Im just trying

Tänkte bara skriva lite snabbt innan jag ska hoppa i säng, är vääldigt trött eftersom jag somnade vid 2 inatt och vaknade 8. Är dessutom väldigt hungrig, vi åt sushi till middag. Det är gott fast jag åt inte så mycket idag.

Bjuder på några bilder innan jag måste få i mig något..



I am happyyy

Nu sitter jag i soffan med en dator i knät och kollar på Project Runway =)
Har det väldigt mysigt och är löjligt glad. Här får ni några anledningar:

♥Det är lov
♥Ska till fjällen snart
♥Har beställt en massa kläder
♥Det är snart sommar
♥En sak på söndag om precis en vecka!

Såg nyss på the cougar, det var asbra! Missade det tyvärr tidigare i veckan så det är tur att det går repriser =) Hade en helmysig dag idag. Jag, mamma, moster och Joline åkte till intersport och gick runt och tittade där, jag behöver nya slalompjäxor så vi kollade på dom och hittade ett par riktigt fina fast dom kostade 2000kr, det känns verkligen inte värt. Hittade en mössa också, den fick följa med hem.

Kanske uppdaterar mer ikväll, annars hörs vi imorgon.


Rename it

Wihoo, fick nyss reda på att min lillkusin Joline ska komma hit idag! =) Ska ta lite kort på henne, och jag ska även försöka ta mig ut och fota lite. Ska starta sims nu, jag gillar det spelet. Eller det är roligt att göra gubbarna och bygga och inreda hus, men sen är det inte kul att spela.

Ses.

Mascara eller inte?

Har suttit sen klockan 9 imorse och försökt få in en header till min andra blogg, och jag lyckades! =D Det brukar alltid gå åt skogen när jag ska redigera saker på bloggar, det är därför Linda brukar göra det åt mig, och det är därför min blogg är så fin! =)

Ska bara ta det lugnt idag, ska strosa runt i morgonrock hela dagen och se på tv och spela dator. Sen ska jag och mamma beställa lite kläder och färga mina ögonfransar svarta, om det blir bra ska jag kanske sluta med mascara och bara böja och färga dom istället. Det är så skönt att vara utan smink, även om det bara är mascara. Jag släpar alltid benen efter mig när jag ska tvätta bort det.

Aja, nu ska jag gå ner och hämta lite frukost/lunch/frunch.
Pussar!


Jag med bara lite mascara :)

World trade center

Sitter och kollar på film, World Trade Center. Småläskig men ändå bra. =)

Har suttit mest hela kvällen och kollat på kläder på en massa möjliga sidor, alla vanliga som Topshop, nelly, hm och gina. Har hittat en hel del fint =) Har faktist ett väldigt begränsat urval av kläder eftersom att jag ganska nyligen städat ur garderoben.

Nu ska jag se på filmen, puss


Usch.

Andra chansen

Skrev ett inlägg vid 4tiden, men tydligen har det inte kommit in..

Var iallafall på stan idag med mamma, vi hittade lite smågrejer. Träffade Elvira, Linda och Johanna =) Har väldigt ont i benen för att jag gick så mycket, och så har jag typ fått skavsår. Mysigt mysigt.

Ska se på melodifestivalen nu tror jag, har köpt 2 paket ballerina kladdkaka. Något godare finns inte!
Men nu ska jag stänga av datorn, vi hörs imorgon! ♥


Tummen upp

Vaknade för ett tag sen, har legat i sängen och bara njutit av att det är lov!

Jag längtar jättemycket till fjällen, jag var ju där på nyår så ja tänkte slänga in lite bilder därifrån som jag tog då :)




Usch vad jag längtar! ♥

Godnatt



Ska ta och hoppa i säng nu.. pussar!

Hiss och Diss

♥ Sommaren, inte länge kvar nu!
♥ Håltimmar
♥ Ansiktskrämer, ashärliga att ha på och bra för ansiktet
♥ Ballerina kladdkaka!

x Oförberedda prov, det brukar aldrig gå så bra för mig då.
x Lågt batteri på mobilen
x Långa bilresor


Vinterfoton



LOOOOV

Gud så skönt att äntligen ha gjort provet!! Galet jobbigt fast jag fick till det ändå :) Ska göra musikprovet efter lovet istället, har inte hunnit plugga nånting den här veckan, det var bara SO som gällde.

Skönt med sportlov också! Ska till fjällen på tisdag så det blir nog ingen uppdatering förrän på söndag. Men ni får överleva.

Sitter och kollar på nåt konstigt program på tvn, det är typ galna människor som åker nerför berg på skidor, asså inte vanliga snötäckta berg utan berg som är branta och fullt med vassa klippor och sånt! Fattar inte riktigt hur dom tänker!

Aja, ha en trevlig fredagskväll ♥


3 mars

Nu är jag i skolan igen, vi har media.
Tänkte ta en bloggpaus till fredag, måste plugga plugga plugga ikväll och imorgon kväll.
Vi hörs. :)








Lite bilder på mig när jag rider, finaste Elvira har fotat. ♥

(Klicka på bilden)

Snabb update igen

Har suttit och kollat på sex and the city och top model nu, fast nu slutade det. Uppdaterar bara snabbt igen för jag ska laga mat idag :P Helt själv ska jag klara av det! Tar kanske lite bilder, pasta med skinksås blir det.


Det enda jag egentligen kan laga är nudlar ;)

Snabb update

Kommer inte på nåt roligt att skriva.. har inte hänt nåt ovanligt idag.
Skriver sen istället! :)


1 mars

Har nyss kommit hem från utvecklingssamtal.. gick väl bra, det gick väääldigt segt. Fast vi var bara där i 35 minuter, alldeles lagom. På låg-/mellanstadiet hade man typ i en timme! Min lärare sa iallafall att jag var på VG/MVG nivå, det låter bra tycker jag :)

Ska sätta mig och plugga, har matteprov på onsdag och musikprov och soprov på fredag. Det gillas inte. Men jag ska nog ta och börja nu. Pussar!


RSS 2.0