Brun utan sol

Hmm, tänkte testa brun utan sol lotion. Vi får se om det blir nån skillnad :)
Jag och Elvira var på stan idag, vi kollade mest bara runt, jag kollade storlekar på kläder och skor så att jag kan beställa från internet. Elvira köpte 2 linnen och jag köpte ingenting :)

Vackra hästar




Midsommar

Är hemma nu och är sjuuuukt trött. Har inte sovit så värst mycket (;
Hela marken gungar också så fort jag rör mig, för jag har åkt så mycket båt. Men vi har haft väldigt kul iallafall! Bilder kommer imorgon, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på videos från förrgår/igår/idag. :)

Midsommar imorgon!

Ska gå och duscha nu, sen ska jag nog se på tv.
Imorgon är det midsommar! Helt klart en av dom bästa "högtiderna"!! Vi ska ut till Beccis stuga imorrn, där ska vi vara hela dagen och sova där sen. Som alltid! :) Vi kommer ha askul, känner det på mig!


Idag var även den här lilla sötnöten här och hälsade på. Hon börjar lära sig gå nu... hjälp vad tiden har gått fort! Förhoppningsvis får vi spendera någon vecka i fjällen med henne nu i sommar, jag längtar verkligen efter våran stuga. (Och Joline, haha!)

Nu är jag brun :)

Har nyss kommit in från några timmar i solen, la mig bara på gräsmattan på en filt och läste. Vet inte hur länge jag låg där, men har iallafall fått bikinilinje :) Fast glömde solkrämen, vi får se hur röd jag blir ikväll.

Nu ska jag gå ut och lägga mig igen, den här gången med solkräm ;)



Jag skulle vilja åka luftballong...

Roliga bilder från Sörgården





Soligt

Nu börjar sommaren på allvar, för nu kommer solen och värmen. Härligt! Idag har jag faktist ingen aning om vad jag ska hitta på. Har lust att åka och bada men det orkar jag inte :P

Imorgon ska jag och Elvira kanske rida surfhästarna till betet, alternativt åka dit och titta om vi orkar. Men vi har inte lyckats få tag i nån där så jag ska ringa idag. :)


Saknar dig tjejen. Om du hade varit yngre hade jag köpt dig nu på direkten!


Fototävling


Är med i en fototävling hos Michelle, temat är sommarkänslor.

Tycker den här bilden är somrig, och man ser på Chaplin (hunden) att han tycker att det är härligt. :)

Filmer

Här är en video när jag hoppar grundomgången:


Och en när jag hoppar omhoppningen:


Förlåt för dålig kvalité men jag kom på den smarta (?) idén att jag kunde filma på tvn med min rosa kamera istället för att hålla på och ändra bildformsgrejset som tar några timmar. Men men, det funkar ju :) Är inte direkt nöjd över grundhoppningen, vi klarade det ju men det såg inte så snyggt ut :P Men omhoppningen tycker jag gick bättre. :) Och vi slutade ju som sagt på 3e plats av 14, är väldigt nöjd!

Vi som var med på läger 1















Saknar alla sjukt mycket.


Underbara häst




Kommer sakna dig grymt mkt! ♥

Hemma


Jag kom 3a av 14! :)
Är "äntligen" hemma igen, hade väldigt gärna stannat en vecka till. Fast å andra sidan så ska jag bara vara hemma några dagar, har blåmärken överallt, har sträckt armarna och struphuvudet, har ont i fötterna och är helt slut. Men kul har vi då haft! ♥

lindaaa



Tjolahopp! tänkte vara lite klyftig och skriva tjolahopp för linnéa är ju på Sörgården, hoppas hon har det mysigt där, tänkte skriva en rad eller två här, så ni har något att läsa :D Idag har jag inte gjort så mycket, handlat lite saker till mitt nya rum (kolla på min blogg så ser ni!) och bara tagit det lugnt..
nu ska jag beställa lite saker från H&M! hade bra<3

P.S Linnéa kommer hem lördag/söndag om jag inte har fel! D.S


Hysterisk

Hjälp! Nu finns det ingen återvändo :D ;)

Har äntligen packat allt klart (tror jag), känner mig helt snurrig och har svårt att koncentrera mig, så jag tvivlar inte på att jag måste ringa mamma och säga "du mamma, jag glömde packa ... " haha! Men som tur är är det ju inte så långt dit, typ 2 mil tror jag :)

Är verkligen supertaggad nu, men det känns overkligt!
Gissa vem som inte kommer sova ett dugg inatt! :P

Jag är verkligen helt hysterisk, fattar inte hur jag ska komma ihåg allt som jag ska göra imorrn. Duscha, packa ner tandborste och sängkläder osv...

Aja, godnatt! ♥

Imorgon

Imorgon åker vi!! =D
Det innebär förstås att jag inte kan blogga på en vecka, men förhoppningsvis är det nån av mina kompisar som kan gästblogga =)

Joline och Leo är här, dom ska äta middag med oss. Men ikväll blir det ändå att packa, och så. Ska fixa iordning kameran nu, sen ska jag börja packa. Varför skjuter jag alltid upp saker till sista minuten????

Sörgården 2010

Dom som inte gillar hästar kan bläddra neråt. =)

Nu är det verkligen nära! Hur nära som helst. 3 dagar. Hjälp.
Vi har verkligen längtat hur mycket som helst hela det här året, så det känns väldigt konstigt att kunna säga "på lördag åker vi!". Vi ska ha så himla kul! :) Ska satsa på en färgad rosett i år, ska göra mitt allra bästa men räcker inte det så är det inget jag kan göra. :)

Dom hästarna jag vill ha allra mest är Pricilla, Lilleman och Butterfly. Men det gör såklart ingenting om jag får nån annan som jag "inte" vill ha! Man får göra det bästa av det om man får en lite konstig häst =)





Längtar!


Veckan i kort

Så himla härliga skoldagar vi har haft nu den här veckan! Eller kanske inte i måndags, men igår, idag, imorrn och på fredag (övermorron).

Igår: Kuratormöte med några tjejer från klassen, 5 minuter film, hål, planering, hål, 5 minuter film, hål/slut.
Idag: Åkte iväg mot minigolfen vid halv 11 tiden, spelade brännboll, fikade, slutade 12.
Imorrn: Städa på skolan, spela brännboll (?)
Övermorron: Skolavlutning! =)

Sen är det bara Sörgården för hela slanten. Det finns ingenting som kan gå fel nu. Vi har kollat så att alla har kommit med, min mobil är tillbaka, osv. Eller det enda som kan gå fel är ju vädret, men det gör inte så mycket att det regnar. Det måste ju bli lite sol! :)


Haha, och snart börjar ju Hej hej sommar också, ska nog kolla på det för att få in sommarkänslan! =)

Mobilen!

Har äntligen fått tillbaka min mobil efter 3 långa veckor! Och sen har den varit trasig i 3-4 månader så ni kan nog förstå varför jag är glad. Eller föressten, så var det inte min mobil jag fick tillbaka! Jag fick en helt ny! Det var tydligen så mycket fel på den att dom inte kunde laga den. Tur! ;)

Husvagnen

Sitter i husvagnen just nu, nånstans utanför Sundsvall =)

Har varit på ikea idag, vi köpte lite nödvändigt till husvagnen, t ex grytor, smörknivar, godisskålar och annat. Vi träffade Joline och Leo där, och jag var 'barnvakt' åt Joline. =) Sen åkte vi förbi hööks och jag köpte ett efterlängtat grimskaft! :P Det är grått/silvrigt, mjukt och blankt! Imorrn tror jag att vi ska till Birsta och kolla där, ska kolla om dom har nån vit bikiniunderdel i min storlek, det fanns bara 38 och 40 i umeå!

Aja, nu ska jag gå ut och vara lite social. =) Puss


Kvällens planer

Nu har Joline och Leo nyss åkt hem, så himla söta kusiner man har! Joline har lärt sig krypa nu och är jätterolig att vara med! =)

Såhär ser min kväll ut:

Duscha
Fika
Se på tv
Sova sova sova!

Ska se om jag hinner packa till imorrn också =)


Vadå gult?


Packningsschema

Tänkte göra upp ett litet "schema" åt mig själv... Måste komma igång med packningen! ;D

Fredag: Sundsvall
Lördag: Sundsvall
Söndag: Sundsvall + leta reda på alla kläder som ska tvättas
Måndag: Tvätta kläder!
Tisdag: Leta reda på allt som ska packas
Onsdag: Packa + kanske stan?
Torsdag: Packa
Fredag: Kolla det sista
Lördag: SÖRGÅRDEN!!

Hjääälp.. får lite småpanik när jag ser hur mycket som ska göras! Varför började jag inte tidigare? :O Heeelppp!

Vecka tjugotre



HJÄLP!! BARA 10 DAGAR KVAR! :O

9-10 dagar kvar

Tänk nu är det bara 9 eller 10 dagar kvar till sörgården...


HELT SJUKT!!!

Nu taggar jag GRYMT mycket!!! ♥


Hej hej sommar






Kinagungan




Jag, Elvira, Frida, Lisa och Linda åkte till kinagungan idag på median och fotade och bara låg och slappade i gungan. =) Sommarvarning på vädret idag!

RSS 2.0